Airbnb Services

Koks in Denver

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

Dinerfeestjes en kooklessen van chef Nakia

Ik geef prioriteit aan nieuwsgierigheid, creativiteit en plezier bij het koken van een prachtige maaltijd voor jouw gemeenschapsevenement.

Plantaardige smaakexploratie door chef-kok Vasta

Ik maak plantaardige menu's geïnspireerd op mijn Rwandese erfgoed en internationale smaken.

Elegant mediterraan dineren met chef-kok Marius George

Ik heb in de beste Europese keukens geleerd en verfijnde gerechten uit meerdere keukens bereid.

De smaak van Rwanda door chef-kok Vasta

Voedzame maaltijden geïnspireerd door de Rwandese traditie en wereldwijde culinaire invloeden.

Wereldwijde smaken dineren door Abbigail

Een privékok met wereldse culinaire ervaring en expertise.

Dineren in Colorado met chef-kok Steve

Privé dineren en maaltijden bezorgd in het comfort van je eigen AirBnB

Proef de wereld: wereldwijd opgeleide chef-kok

Ontdek gedurfde smaken en gastronomische gerechten van een chef-kok die de wereld over heeft gereisd en op Food Network te zien is. Opgeleid in Italië, Frankrijk en Thailand — waar cultuur en keuken samenkomen, direct aan je tafel.

Dining by Dani

Ik heb voor de Denver Broncos gekookt en stond in het nieuws met mijn foodtruck.

Gebakjes van Maggie

Ik ben een gecertificeerde souschef en maak gebak met wereldwijde invloeden.

Persoonlijke chef-kok in Colorado door Colton Wagner

Ik ben een persoonlijke chef-kok met meer dan 20 jaar culinaire ervaring.

Latijnse fusion door Alto

Ik creëer ervaringen van boer tot bord, geïnspireerd door Latijns-Amerikaanse en wereldwijde smaken.

Drop Offs of menu's met meerdere gangen door chef-kok DJ

Sportbars, drie restaurants met een Michelin-ster en alles daartussenin. Ik kook graag voor mensen en ik blijf leren.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca