Airbnb Services

Koks in Denver

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

Live paella met chef Rojjers

Ik geef elke paella die ik maak een vleugje Caribische en mediterrane smaak met een vleugje van mijn oma en mijn leraren en vrienden. We kunnen je menu plannen met je culinaire voorkeuren in gedachten

Wereldwijd geïnspireerde keuken door chef-kok Sean Baldizan

Ik maak elk gerecht met vreugde en intentie, met lokale ingrediënten en wereldwijde technieken.

Ontspan, eet, herhaal met chef-kok Bria

Van gezellige brunches tot elegante diners, chef-kok Bria brengt smaak van restaurantkwaliteit naar je Airbnb-verblijf, zodat je echt kunt ontspannen, eten en de goede tijden kunt herhalen.

Dinerfeestjes en kooklessen van chef Nakia

Ik geef prioriteit aan nieuwsgierigheid, creativiteit en plezier bij het koken van een prachtige maaltijd voor jouw gemeenschapsevenement.

Plantaardige smaakexploratie door chef-kok Vasta

Ik maak plantaardige menu's geïnspireerd op mijn Rwandese erfgoed en internationale smaken.

Seizoensgebonden wereldwijde smaken van Brenden

Traditionele wereldkeukens, die passie combineren met precisie en geduld.

De chef-kok uit Colorado

Bekwaam in elegante, eenvoudige gerechten; expert in maaltijdbereiding, dieet, evenementen en lesgeven.

Exclusief dineren in privé door Luciano

Ik ben gespecialiseerd in het maken van verfijnde gerechten van wereldklasse.

Gebakjes van Maggie

Ik ben een gecertificeerde souschef en maak gebak met wereldwijde invloeden.

Wereldwijde smaken dineren door Abbigail

Een privékok met wereldse culinaire ervaring en expertise.

De smaak van Rwanda door chef-kok Vasta

Voedzame maaltijden geïnspireerd door de Rwandese traditie en wereldwijde culinaire invloeden.

Dineren in Colorado met chef-kok Steve

Privé dineren en maaltijden bezorgd in het comfort van je eigen AirBnB

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca