Ga direct naar inhoud

Laboratorio sul pesto genovese con Cena

Controleer voor het boeken de plaatselijke aanbevelingen of beperkingen met betrekking tot COVID-19.

In deze regio zijn Airbnb-ervaringen op locatie beschikbaar. Lees en houd je aan de plaatselijke aanbevelingen of beperkingen met betrekking tot COVID-19. Meer Informatie

Kookervaring georganiseerd door Antonina

3,5 uur
Italiaans
Maximaal 8 personen
Gegeven in het Engels, Frans, Italiaans

Wat je gaat doen

Durante questo tour al profumo di basilico prepareremo insieme uno dei piatti più prelibati della trazione ligure, le tagliatelle al pesto.
Antonina dell' Antica Locanda Luigina, in collaborazione con Alberto della condotta Slow Food La Spezia, vi offriranno questo incontro pratico, mettendo a disposizione l’attrezzatura necessaria per fare il pesto e il savoir fair locale.
Dopo aver selezionato le foglie del basilico, vi verrà mostrato come utilizzare questo classico strumento per la preparazione del pesto, il mortaio, mentre ascolterete interessanti aneddoti e curiosità riguardanti la storia e la tradizione del pesto e dei suoi componenti. Preparato il pesto inizieremo prima ad impastare e poi a tagliare le tagliatelle. Alla fine della lezione, vi potrete godere il frutto di tanto lavoro assaggiando il pesto preparato con le vostre mani e cucinato dai nostri cuochi nella nostra cucina; verrà servita anche una degustazione composta da un tagliere di salumi di Castiglione Chiavarese, e di formaggi di San Pietro Vara, il tutto accompagnato di bianco bio e rosso bio delle cantine Nardi di Ortonovo.
Durante questo tour al profumo di basilico prepareremo insieme uno dei piatti più prelibati della trazione ligure, le tagliatelle al pesto.
Antonina dell' Antica Locanda Luigina, in collaborazione con Alberto della condotta Slow Food La Spezia, vi offriranno questo incontro pratico, mettendo a disposizione l’attrezzatura necessaria per fare il pesto e il savoir fair locale.
Dopo aver selezionato le foglie del basilico, vi verrà mostrato…

Wat Antonina doet voor de veiligheid

Deze host houdt zich aan de aan COVID-19 gerelateerde veiligheids- en schoonmaakrichtlijnen van Airbnb, waaronder het naleven van de richtlijnen voor sociale onthouding, goede hygiënemaatregelen en het controleren of alle deelnemers een mondkapje dragen.
Meer informatie

Wat er is inbegrepen

  • Eten
  • Uitrusting
Vanaf €70
per persoon
Geen datums beschikbaar

Dit is je host, Antonina

Verhuurt sinds 2014 op Airbnb
  • Identiteit geverifieerd
Sono Antonina e sono proprietaria del ristorante 'Antica Locanda Luigina' dal 1994. In tutti questi anni ho concentrato le mie energie e conoscenze per offire al territorio e ai miei clienti prodotti locali e fatti in casa. Il mio ristorante fa parte delle Osterie Slow Food 2019 e insieme al mio personale sto tenendo viva la cucina tradizionale locale, con la speranza di trasmettere questo interesse a chi ci viene a trovare.
Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de Airbnb-website of -app. Meer informatie
AIRBNB ERVARINGEN
Koken

Gepassioneerde koks

Ontdek traditionele recepten en luister naar persoonlijke verhalen van lokale hosts.

Knusse sfeer

Ga aan tafel op allerlei unieke plekken: van particuliere boerderijen tot geheime dakterrassen.

Door Airbnb gecontroleerd

Elke ervaring wordt gecontroleerd op authentieke culinaire tradities.

Waar je naartoe gaat

Il workshop avrà luogo nella sala del nostro ristorante. Ci troviamo nella bella Val di Vara, a 500 m di altezza dal mare e a soli 20 minuti dal mare.

Dieetwensen

Op verzoek kan de host rekening houden met specifieke dieetwensen. Voordat je deelneemt aan de ervaring, moet je de host laten weten of je ook accommodatie nodig hebt.

Dingen die je moet weten

Annuleringsvoorwaarden

Elke ervaring kan binnen 24 uur na aankoop, of ten minste zeven dagen voor aanvang, worden geannuleerd met volledige restitutie.

Geldig Legitimatiebewijs

Je moet een foto van jezelf nemen die overeenkomt met de foto op je ID. Zo kan Airbnb bevestigen wie daadwerkelijk aan de ervaring zal deelnemen. Dit hoef je maar een keer te doen.

Vereisten voor gasten

Er kunnen maximaal 8 gasten van 13 jaar en ouder deelnemen. Ouders mogen ook kinderen jonger dan twee jaar meenemen.

Meer tips

Siete pregati di informarci riguardo a eventuali intolleranze alimentari o allergie