Week- en maandkortingen toevoegen

Langere verblijven leiden vaak tot een hogere bezetting, minder wisseling van gasten en minder werk voor jou. Stimuleer gasten met een week-, maand- of andere korting.

Wekelijkse, maandelijkse en andere tijdgebonden kortingen instellen:

1. Ga naar Advertenties en kies de advertentie die je wilt aanpassen.
      2. Klik op Tarieven en beschikbaarheid en ga naar Kortingen.
      3. Klik naast Weekkorting, Maandkorting of Een korting toevoegen voor andere verblijven op Aanpassen.
      4. Voer je kortingsbedrag in en klik op Opslaan.

Let op: nadat de korting is toegepast, moet je prijs minimaal $ 10 USD per dag zijn.

Weekkorting is van toepassing op reserveringen van zeven dagen of meer. Maandkorting is van toepassing op reserveringen van 28 dagen of meer. De verlaagde prijs wordt naast het origineel in de zoekresultaten en in de prijsspecificatie op je advertentie uitgelicht.