Wanneer je jouw host een bericht moet sturen

Je kunt gerust op elk gewenst moment contact opnemen met een host. Soms is dat echt nodig en op andere momenten kan het gewoon handig zijn.

Wanneer het echt nodig is een host een bericht te sturen

Tenzij je een accommodatie met Direct boeken hebt gevonden, heb je de goedkeuring van de host nodig om deze te boeken. Bij Bevestigen en betalen voeg je een kort bericht toe over waarom je op reis gaat en wanneer je aankomt.

Wanneer het handig is om contact op te nemen

• Voordat je een boekingsaanvraag indient: je kunt van te voren hallo zeggen of even controleren of de accommodatie beschikbaar is.
  • Als je een vraag hebt: je moet voor jezelf duidelijk hebben wat je kunt verwachten. Lees de advertentiebeschrijving goed door om er zeker van te zijn dat het antwoord daar niet staat.
  • Als je al geboekt hebt, maar meer informatie wilt: je kunt via je berichtenreeks contact opnemen met je host of naar je Reizen gaan.

Heb je nog geen reactie?

De meeste hosts reageren binnen een paar uur, maar dat kan iets langer duren vanwege de tijdzone of omdat de host geen internetverbinding heeft. Probeer in de tussentijd contact op te nemen met andere hosts in de regio. Zorg ervoor dat je niet meer dan één boekingsaanvraag voor dezelfde datums indient om dubbele boekingen te voorkomen.