Uitnodigingen en speciale aanbiedingen

Je kunt altijd eerst even contact opnemen met de host voordat je een reserveringsaanvraag indient. De host kan je dan op twee manieren uitnodigen om te reserveren:

• Uitnodiging om te reserveren: je kunt de ruimte reserveren voor de datums en het bedrag die werden weergegeven op het moment dat je contact opnam met de host.
  • Speciale aanbieding: de host stelt een aangepast tarief voor (of andere aanpassingen) en nodigt je uit om op basis daarvan te reserveren. Je hebt dan 24 uur om de speciale aanbieding te accepteren.

Een uitnodiging om te boeken of een speciale aanbieding accepteren:

Een uitnodiging of aanbieding accepteren op de computer

1. Klik op Berichten en open het bericht van je host.
  2. Controleer alle gegevens van je vooraf-goedkeuring of speciale aanbieding en klik op Nu boeken.
  3. Klik op Boeken en controleer je betaalgegevens.
  4. Klik op Bevestigen en betalen.

De speciale aanbieding geldt voor het nachttarief, de schoonmaakkosten en eventuele toeslagen voor extra gasten, maar is exclusief belastingen, servicekosten of de waarborgsom (alleen bepaalde hosts kunnen een waarborgsom in rekening brengen). Voordat je definitief boekt, krijg je nog een gedetailleerde prijsopbouw te zien.