Host van ervaring

Een tarief instellen voor je ervaring

You're the Host, so you decide how much your Experience costs. You can even customize the price of your Experience on a particular date or time—as long as no one has booked it yet.

Je standaardtarieven voor volwassenen en kinderen instellen

1. Ga naar Ervaringen en selecteer een ervaring
  2. Klik op Aanpassen.
  3. Klik op Tariefinstellingen en klik vervolgens op Tarieven voor gasten
  4. Voer een tarief voor volwassenen en kinderen in en klik op Opslaan.

Hiermee wordt de prijs van alle toekomstige en momenteel niet-gereserveerde ervaringen bijgewerkt (behalve die waarvoor je een aangepaste prijs hebt ingesteld).

Prijzen aanpassen

Als een onderdeel van je ervaring nog niet gereserveerd is, kun je een aangepaste prijs instellen. Zodra een gast reserveert, kun je de prijs niet langer aanpassen.

1. Ga naar de kalender van je ervaringen.
  2. Selecteer de datum of het evenement waarvoor je een aangepaste prijs wilt instellen.
  3. Ga naar Prijs per gast en klik op Aanpassen.
  4. Voer de prijs in en klik op Opslaan.

For tips on selecting a price for your Experience, check out our pricing strategies.