Beoordelingen en recensies voor de co-host

Als gasten een recensie schrijven na hun reis, dan verschijnt deze op de advertentiepagina en de profielpagina van de beheerder van de advertentie. De sterrenbeoordelingen zijn ook van invloed op de Superhost-status van de beheerder van de advertentie.

Als een co-host vermeld staat als hoofdhost van een boeking, is dat degene met wie gasten communiceren en van wie de profielfoto zichtbaar is tijdens de recensieprocedure. De recensies en beoordelingen die gasten achterlaten, zijn echter voor de beheerder van de advertentie.

Hier vind je meer informatie over het verschil tussen de beheerder, hoofdhost en co-host van een advertentie. En hier staat meer informatie over de Superhost-status.