Gasten

Hoe wijzig of annuleer ik mijn gereserveerde ervaring?

Opmerking: als je je reservering moet annuleren vanwege het coronavirus (COVID-19), bekijk dan ons artikel over annuleringsmogelijkheden.

Als je een reservering wilt wijzigen of annuleren, ga je naar Reizen in de Airbnb-app. Dit kan ook vanuit de bevestigingsmail van je reservering. Je kunt ook op een desktopcomputer of via een browser inloggen op je account. Nadat je je reis hebt gekozen:

• Tik in de Airbnb-app op Reservering beheren.
    • Selecteer in je bevestigingsmail Reservering wijzigen of annuleren.
    • Selecteer in je Airbnb-account Reservering wijzigen.

Daar heb je de mogelijkheid om de reservering te verzetten of te annuleren en om gasten toe te voegen of te verwijderen.