Hoe annuleer ik mijn reservering van een accommodatie?

Een reservering annuleren:

1. Ga naar Reizen en selecteer de reis die je wilt annuleren
      .
    2. Klik op Meer reisplannen weergeven en vervolgens op Meer details.
    3. Klik op Wijzigen of annuleren.
    4. Klik op Reservering annuleren.

Restitutie aanvragen tijdens je verblijf

Als je tijdens je verblijf tegen een probleem aanloopt, kun je via de Airbnb-app een gedeeltelijke restitutie aanvragen of een verzoek indienen om je reservering te annuleren met restitutie. Denk eraan dat je binnen 24 uur na het ontdekken van het probleem je verzoek indient. De host heeft één uur de tijd om te reageren. Wij helpen je graag verder als je dan nog geen reactie hebt gekregen.