Je reservering van een accommodatie annuleren

Het loopt anders dan verwacht en je moet je reservering annuleren. Geen probleem. Ga naar je Reizen om je reservering te annuleren of te wijzigen.

Een reservering annuleren:

1. Tik op Reizen en selecteer de boeking die je wilt annuleren.
  2. Klik onder Boekingsgegevens op Boeking annuleren.
  3. Geef een reden op voor annulering.
  4. Klik op Boeking annuleren.

Restitutie aanvragen tijdens je verblijf

Als je tijdens je verblijf tegen een probleem aanloopt, kun je je host vragen om het probleem op te lossen, een gedeeltelijke restitutie aanvragen of een verzoek indienen om je reservering met volledige restitutie te annuleren. Denk eraan dat je je verzoek binnen 24 uur na het ontdekken van het probleem indient. Je host heeft dan één uur om te reageren. Als de host je verzoek afwijst of niet reageert, kun je Airbnb om hulp vragen.

Had je iets aan dit artikel?

Gerelateerde artikelen

• Gast

Annuleringsvoorwaarden van je host

Het restitutiebedrag is afhankelijk van de annuleringsvoorwaarden van de host en van het tijdstip en de datum van je annulering.
  • Zo werkt annuleren

Soms komt er iets tussen en moet je annuleren. Volg deze stappen voor een probleemloze annulering van je reservering.
  • Gast

De hoogte van je restitutie

Het bedrag van je restitutie is afhankelijk van de annuleringsvoorwaarden voor je reservering en van het tijdstip van je annulering.