Wat als mijn host de reservering annuleert?

Hoewel dit zeldzaam is, kan het voorkomen dat een host een boeking moet annuleren. Wij begrijpen dat dit een grote impact kan hebben op je plannen. Bij elke boeking op Airbnb kun je rekenen op AirCover voor gasten, ondersteuning voor gasten die problemen ondervinden met hun boeking, waaronder annuleringen door hosts binnen 30 dagen voor aankomst.

Wat kun je verwachten als je boeking is geannuleerd?

Bij annulering krijg je een e-mail met alle gegevens, waaronder informatie over je restitutie. Wanneer je de restitutie ontvangt hangt af van hoe je hebt betaald.

Als je annulering binnen 30 dagen voor je aankomst helpen we je ook bij het omboeken naar een vergelijkbare accommodatie, afhankelijk van de beschikbaarheid tegen vergelijkbare prijzen.

Je kunt altijd contact met ons opnemen als je meer hulp nodig hebt.