Hoe voeg ik instructies voor het inchecken toe aan mijn advertentie?

In het gedeelte Advertentie van je account kun je jouw aankomstinstructies toevoegen of bijwerken. Gasten zien de precieze aankomstinstructies pas drie dagen voor aanvang van hun reservering.

Aankomstinstructies toevoegen

Aankomstinstructies aan je advertentie toevoegen:

1. Ga naar Advertenties in je account.
  2. Klik op de advertentie die je wilt aanpassen.
  3. Scrol op het tabblad Informatie voor gasten naar Aankomst.
  4. Klik naast Aankomstinstructiesop Aanpassen
  5. Selecteer de optie die het best bij jou past en klik op Opslaan.

Opmerking: zelf inchecken is mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Opties voor aankomstinstructies

Dit zijn de beschikbare opties voor je aankomstinstructies:

• Slim slot: een slot dat gasten openen met een mobiele app of een toetsenpaneel.
  • Toetsenpaneel: gasten openen de deur met een code.
  • Sleutelkastje: de sleutel is opgeborgen in een kleine kluis die gasten met een code openen.
  • Personeel van gebouw: iemand is 24 uur per dag beschikbaar om gasten binnen te laten.
  • Host verwelkomt je: een (co-)host verwelkomt gasten en draagt de sleutels over.
  • Overig: gasten gebruiken een andere methode die hierboven niet wordt vermeld.