Mag ik van gasten vragen dat ze zich eerst verifiëren voordat ze reserveren?

Verhuurders kunnen van gasten eisen dat ze het proces om hun identiteit te verifiëren van Airbnb doorlopen. Om een geverifieerd legitimatiebewijs verplicht te stellen, dien je eerst je eigen legitimatiebewijs te verifiëren.

Om reserveringsvoorwaarden in te stellen:

1. ga naar de paginaReserveringsvoorwaarden
  2. Vink het vakje aan naast Gasten verplichten de verificatieprocedure te doorlopen
  3. Klik op Reserveringsvoorwaarden opslaan