Bij het typen van de zoektermen krijg je suggesties. Om deze te bekijken, gebruik je de pijltjestoetsen omhoog en omlaag. Met enter maak je een keuze. Als de selectie een zin is, wordt die zin als zoekopdracht gebruikt. Als de suggestie een link is, wordt de pagina geopend in de browser.
Zo werkt het
Host

Waarom wordt mijn korting niet overal hetzelfde weergegeven?

Discount styling, such as lower price badges or strikethrough pricing, may appear differently to guests in some locations, due to local rules.

When this happens, it's due to advertising rules on how discount offers should be presented in that location.

Had je iets aan dit artikel?

Gerelateerde artikelen

Hulp met je boekingen, account en nog veel meer.
Inloggen of aanmelden