Ga direct naar inhoud
Spring naar belangrijkste inhoud voor hulp

Wat betekent het als ik de woning die ik op de site gereserveerd heb niet kan zien?

Verhuurders kunnen hun advertenties op elk gewenst moment uitschakelen zodat ze niet in de zoekresultaten verschijnen. Dit is echter alleen om nieuwe reserveringen te voorkomen. Als je een bevestigde reservering hebt bij de verhuurder, dan is je reservering nog steeds actief, zelfs als de verhuurder de advertentie in de tussentijd uitschakelt.

De reserveringsgegevens bekijken

Als de advertentie verborgen is, dan is de openbare weergave van de advertentie niet toegankelijk. Je reisschema bevat echter de contactgegevens van je verhuurder, en ook andere nuttige informatie (zoals de incheckgegevens en huisregels). Om je gereserveerde woning te vinden, ga je naar Reizen en selecteer je je reis. Tik vervolgens op Je gereserveerde woning. Als je al op reis bent, moet je misschien op je incheckdatum tikken.

Jij en je verhuurder kunnen ook nog steeds berichten uitwisselen via de site om afspraken te maken over het in- en uitchecken en de sleuteloverdracht.