Host

Nachttarieven instellen en aanpassen

Door je ruimte te delen, creëer je blijvende herinneringen, kom je met mensen van over de hele wereld in contact én verdien je geld, maar het begint allemaal met het instellen van de juiste tarieven.

Je standaard nachttarief staat op je kalender bij alle datums die je niet zelf aanpast. Je kunt je prijs voor alle mogelijke nachten aanpassen, bijvoorbeeld voor gewilde datums als de feestdagen of bij speciale evenementen.

Je standaard nachttarief instellen:

Schakel Slimme Tarieven in om je tarief automatisch op de vraag af te stemmen. Wil je dat niet, volg dan onderstaande instructies:

1. Ga naar Kalender en kies de betreffende advertentie.
  2. Klik in het gedeelte naast Kalender op het tabblad Tarieven.
  3. Ga naar het gedeelte Nachttarief onder Tarieven.
  4. Voer je standaard nachttarief in en klik op Opslaan.

Je wijzigingen zijn alleen van toepassing op toekomstige reserveringen, niet op openstaande of bevestigde reserveringen.

Aangepaste tarieven voor bepaalde nachten instellen:

1. Ga naar Kalender en kies een advertentie.
  2. Selecteer een of meerdere nachten.
  3. Voer je aangepast tarief in het prijsveld in.
  4. Klik op Opslaan.

Je nieuwe aangepaste tarief is van toepassing op elke geselecteerde nacht en krijgt voorrang op je standaard nachttarief en de Slimme Tarieven, weekendtarieven of langetermijntarieven die je al ingesteld had.

Lees meer over het verder aanpassen van je tarieven:

Had je iets aan dit artikel?

Gerelateerde artikelen

• Host

Je tariefinstellingen beheren

Je kunt je advertentie aanpassen als je bijvoorbeeld een andere prijs per nacht of een korting wilt instellen.
  • Host

Tarief instellen voor je ruimte

Je kunt naar vergelijkbare advertenties in je stad of wijk kijken om een idee te krijgen van de gangbare tarieven, maar uiteindelijk bepaal …
  • Host

Slimme Tarieven

Met Slimme Tarieven gaan je prijzen automatisch omhoog en omlaag, afhankelijk van de vraag naar dit soort advertenties.