Nieuws over COVID-19
    De annulerings- en restitutiemogelijkheden vind je op je dashboard.Reserveringen die onder onze Voorwaarden bij verzachtende omstandigheden vallen, kun je zonder sancties of gevolgen voor je Superhost-status annuleren zolang de gast nog niet is gearriveerd.

Hoe pauzeer of deactiveer ik mijn advertentie of hoe adverteer ik niet?

Als je geen informatieverzoeken of reserveringsaanvragen meer wilt ontvangen, kun je je advertentie pauzeren, niet-adverteren of deactiveren.

Het pauzeren of niet-adverteren van je advertentie heeft geen invloed op je bevestigde reserveringen. Om een advertentie te deactiveren, moet je alle huidige reserveringen voltooien.

Pauzeer je advertentie voor een bepaalde periode

Om je advertentie te pauzeren en te verbergen in de zoekresultaten voor een bepaalde periode:

1. Ga naar Je advertenties op airbnb.com en selecteer de advertentie.
    2. Kies de advertentie die je wilt bijwerken door op de naam van de advertentie of de drie puntjes te klikken .
    3. Klik op Aanpassen.
    4. Scrol op de advertentiepagina naar Advertentiestatus en klik op Aanpassen.
    5. Klik op de pagina Advertentiestatus op Status wijzigen en kies vervolgens voor Gepauzeerd in het keuzemenu.
    6. Voer een begin- en einddatum in en klik daarna op Opslaan.

Je kunt vanaf de huidige datum maximaal zes maanden je advertentie pauzeren. Je advertentie wordt automatisch opnieuw geactiveerd wanneer de door jou ingestelde periode verstreken is. De dag voordat je advertentie weer wordt geactiveerd, krijg je per e-mail een herinnering.

Je advertentie tijdelijk verbergen

Om je advertentie voor onbepaalde tijd uit de zoekresultaten te verwijderen:

1. Ga naar Je advertenties op airbnb.com en selecteer de advertentie.
    2. Kies de advertentie die je wilt bijwerken door op de naam van de advertentie of de drie puntjes te klikken.
    3. Klik opAanpassen.
    4. Scrol op de advertentiepagina naar Advertentiestatus en klik op Aanpassen.
    5. Klik op de pagina Advertentiestatus op Status wijzigen en kies in het keuzemenu voor Verbergen.
    6. Volg de instructies op het scherm om je advertentie tijdelijk te verbergen.

Je kunt je advertentie op elk moment opnieuw activeren vanaf de pagina Advertenties beheren.

Je advertentie permanent deactiveren

Je advertentie permanent deactiveren:

1. Ga naar Je advertenties op airbnb.com en selecteer de advertentie.
    2. Kies de advertentie die je wilt bijwerken door op de naam van de advertentie of de drie puntjes te klikken .
    3. Klik op Aanpassen.
    4. Scrol op de advertentiepagina naar Advertentiestatus en klik op Aanpassen.
    5. Klik op de pagina Advertentiestatus op Status wijzigen en kies in het keuzmenu voor Deactiveren.
    6. Volg de instructies om je advertentie te deactiveren.

Je kunt je advertentie niet permanent deactiveren als je aankomende reserveringen of reserveringsaanvragen hebt. Eerdere recensies van je ruimte blijven openbaar en kunnen niet worden verwijderd.

Als je je Airbnb-account wilt deactiveren, lees dan hoe je je account kunt deactiveren of verwijderen.