Hoe voeg ik foto's toe bij mijn advertentie en hoe kan ik ze opnieuw ordenen?

Je hebt minstens één foto nodig om een ruimte te adverteren, maar wij raden je aan er minstens een paar te uploaden om potentiële gasten een goed beeld te geven van de ruimte die ze zullen gebruiken als ze bij jou verblijven.

Foto's toevoegen

Om foto's toe te voegen aan een bestaande advertentie:

1. Ga naar Je advertenties op airbnb.com
    2. Klik op je Omslagfoto of Advertentietitel om je advertentie te bewerken
    3. Klik op Bewerken naast Foto's
    4. Scrol naar beneden, klik op Nog een toevoegen en kies vervolgens de foto's die je wilt uploaden
    5. Om je omslagfoto bij te werken, klik op Wijzigen naast Omslagfoto en vervolgens op de foto die je als de nieuwe omslagfoto wilt
    6. Klik onderaan op Opslaan

Houd er rekening mee dat de resolutie belangrijk is - maak foto's van minstens 1024 x 683px. Bij twijfel is een grotere foto beter.

Het kan 30 minuten duren voor de aangebrachte wijzigingen aan je foto's zichtbaar zijn op je openbare advertentiepagina. Voor een snellere upload raden wij je aan om de webbrowser van Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

Foto's herschikken

Om je geüploade foto's anders te rangschikken, selecteer je een foto en sleep je deze naar de gewenste positie. Je nieuwe volgorde wordt automatisch opgeslagen.

De eerste drie foto's zijn het belangrijkst, aangezien deze prominent op je advertentie zijn weergegeven. Je eerste foto is zichtbaar in de zoekresultaten en wordt bovenaan je advertentie het grootst afgebeeld.

Bijschriften toevoegen

Je kunt aan elke foto bijschriften toevoegen door op Een bijschrift toevoegen te klikken. Om op te slaan, klik hieronder op Bijschrift opslaan.

Foto's verwijderen

Om een foto te verwijderen, klik op de foto en klik vervolgens op Deze foto verwijderen in het bijschriftvak. Klik vervolgens op Verwijderen om te bevestigen dat je zeker bent dat je deze foto wilt verwijderen.

Foto's bewerken

Als een foto die je uploadt op de kop staat of moet worden aangepast:

1. Klik op de foto
    2. Klik op het potloodpictogram in de rechterbenedenhoek van de afbeelding
    3. Klik op Roteren totdat de afbeelding goed staat
    4. Je kunt in deze weergave ook bijsnijden of de helderheid van de afbeelding aanpassen