Host

Superhost-status behouden

Wanneer je bij ons een Superhost bent, is dat niet niks. Daarom evalueren we die status vier keer per jaar.

Tijdens elke evaluatieperiode bekijken we of een host het afgelopen jaar aan alle criteria heeft voldaan. Zo ja, dan blijft diegene een Superhost. Of als iemand dat nog niet was, krijgt die de Superhost-status toegewezen. Wie niet aan de criteria voldoet, verliest de titel.

Lees hoe je je status als Superhost kunt bijhouden. Wil je weten hoe jij ervoor staat? Bekijk hier je statistieken.