Inlogmeldingen

Er is activiteit op je Airbnb-account, maar de vraag is: ben jij het?

Wanneer er toegang wordt gevraagd tot je account en deze wordt geopend met een onbekende browser of apparaat, ontvang je een inlogmelding per e-mail met de volgende informatie:

• welke browser of welk apparaat is gebruikt
  • hoe laat het was
  • vanuit waar er is ingelogd

Als jij het was, geen probleem! Was jij het niet, controleer dan je account op ongeautoriseerde activiteit.