Een advertentie activeren

Je hebt een geweldige advertentie gemaakt en je bent klaar om deze openbaar te maken in de zoekresultaten en op je profielpagina. Zorg ervoor dat je hostaccount geverifieerd is en dat je advertentie aan onze basisregels voldoet.

Je advertentie activeren:

1. Klik op Advertenties en selecteer de advertentie die je wilt aanpassen.
  2. Klik onder Advertentie-editor op Je ruimte.
  3. Klik op Status.
  4. Klik op Geadverteerd en vervolgens op Je ruimte adverteren.

Zodra je de status wijzigt naar Geadverteerd is je advertentie meestal binnen 24 uur zichtbaar, maar het kan tot 72 uur duren voordat deze verschijnt in de zoekresultaten.

Je kunt een Superhost-ambassadeur om hulp vragen bij het activeren van een nieuwe advertentie, zodat jij je eerste boeking binnenhaalt.

Als je nog niet helemaal klaar bent voor vragen of verzoeken, kun je de status van je advertentie aanpassen.