Airbnb Services

Maaltijden in Los Angeles

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle maaltijdservices

Mindful maaltijden door Ryan

Ik ben gepassioneerd door bewust koken dat vertrouwen en levensstijlveranderingen inspireert.

Eclectische wereldwijde keuken door Kathleen

Ik maak innovatieve menu's met seizoensgebonden ingrediënten.

Gastronomische maaltijden met Master Chef LaLa

Gastronomische maaltijden van Master Chef LaLa, Le Cordon Bleu-opgeleid, Harvard-gecertificeerd, te zien op Today Show en Dr. Oz. Gezonde maaltijden met elegantie, smaak en doel.

Chique en relaxte maaltijden in huis door chef-kok Arno

Geniet van de luxe van voedzame, door een chef-kok gemaakte, gepersonaliseerde maaltijden die in je keuken worden bereid en in je koelkast worden bewaard voor ons plezier en gemak. Beter dan dit wordt het niet.

Speciale diëten op maat door voedingsdeskundige Chef-kok LaLa

Gemaakt voor keto, paleo, diabetici, veganisten, post-op en meer. Heerlijke, genezende maaltijden afgestemd op je doelen, beperkingen en levensstijl.

Chef Ty 's verhoogde brunch, diners en grazen

Een unieke privéchef-ervaring met luxe brunchspreads, elegante buffettafels en diners met meerdere gangen, speciaal voor jou samengesteld en gekookt.

Californische ranchero-keuken door Cam

Als eigenaar van Tarrare's heb ik voor 200 gasten en een beroemd stel gekookt.

Kunstzinnige charcuterie- en hapjesplanken door Daniel

Als medeoprichter van Luxe Bites heb ik voor topmerken zoals Nike en Google gecaterd.

Rustieke seizoensgebonden feesten van Chloe

Ik ben opgeleid in Michaels restaurant onder James Beard Award-finalist Miles Thompson.

Hawaiiaanse catering door Kai die je in een paradijselijke sfeer brengt

Ik ben een chef-kok met 15 jaar ervaring en een opleiding aan Le Cordon Bleu. Ik breng Hawaiiaanse flair.

Handige en heerlijke zelfgemaakte maaltijden tijdens je verblijf

Professionals uit de regio

Geniet van verse, zelfgemaakte maaltijden, gewoon bij je thuis

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca