
Airbnb Services
Koks in Phoenix
Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.
Heerlijke maaltijden van een privékok in Phoenix

Kok
Phoenix
Smaakvolle Caribische fusion van Jamillia
10 jaar ervaring Ik ben een zeer bekwame chef-kok die gespecialiseerd is in heerlijke en inclusieve Caribische gerechten. Ik ben een autodidactchef die heeft geleerd door toewijding en ervaring als bedrijfseigenaar. Mijn Caribisch restaurant in Phoenix heeft hoge beoordelingen van klanten.

Kok
Mesa
Chef-ervaring van Food Network Chopped Champion
15 jaar ervaring In 15 jaar als chef-kok heb ik verschillende restaurants en foodtrucks gehad. Ik heb aan Le Cordon Bleu in Scottsdale gestudeerd. Ik ben een Food Network Chopped Champion en Supermarket Stakeout-kampioen.

Kok
Formele diners voor privégroepen door Chef Dean
Chef Dean is een Escoffier eert afgestudeerd en is afgestudeerd aan het Sushi Institute of America in LA. Professioneel koken sinds 1996 zijn een paar van zijn beste prestaties een ACF Escoffier Silver Medal en het ontvangen van een uitnodiging om een privédiner te koken in het herenhuis van de gouverneur in Denver, CO. Zijn meest recente ervaring omvat het werken naar de rangen in het Four Seasons Five Diamond hotel in Scottsdale. Sinds 2019 werkt hij als persoonlijke chef-kok en bereidt hij verse maaltijden voor klanten zoals professionele atleten en prominente figuren in de gemeenschap. Chef Dean heeft altijd een passie gehad voor het koken van cultureel eten en hij geniet ervan om de vreugde van vrienden, familie en klanten te zien wanneer hij voor hen kookt. Chef Dean leert graag over unieke culturen en neemt de authenticiteit van de ingrediënten in de maaltijden op

Kok
American and home-style dining by Kayla
11 jaar ervaring Ik ben een chef-kok die kookt in restaurants, resorts, countryclubs en sportlocaties. Ik heb mijn vaardigheden aangescherpt door middel van restaurantopdrachten op verschillende locaties. Ik heb samengewerkt met beroemde chef-koks en onderhouden verschillende partnerschappen.

Kok
Wereldwijde smaakfusie door Samantha
Tien jaar ervaring heb ik in keukens en beheerde restaurants gewerkt en heb ik wereldwijde smaken en technieken verkend. Ik ben in 2014 afgestudeerd aan het Arizona Culinary Institute en heb praktische keukenvaardigheden. Ik studeer Aziatische keuken en krijg diepgaande kennis van Japanse, Koreaanse en Chinese smaken.

Kok
Onvergetelijk mediterraan dineren bij Mariana
Sinds 2012 heeft Take a Chef duizenden lokale chef-koks en gasten in meer dan 100 landen met elkaar verbonden, via privékoks aan huis. In deze ervaring presenteren we je graag, chef-kok Christine. "Ik ben opgegroeid in een klein stadje in Newcastle Upon Tyne en begon mijn passie voor eten thuis bij mijn moeder en nam me mee over de hele wereld. Met meer dan tien jaar ervaring heb ik getraind aan Hilton Culinary School NG en de University of Newcastle en heb ik in tophotels en restaurants gewerkt. Ik ben gespecialiseerd in het maken van gepersonaliseerde menu's met behulp van verschillende technieken en wereldwijde keukens die een hart, erfgoed en smaak geven aan elk bord."
Alle koksservices

Soulful veganistische keuken door Graciela
Tien jaar ervaring Ik ben al tien jaar chef-kok en organiseer ik plant-forward maaltijden voor privé-evenementen over de hele wereld. Ik heb mijn ambacht geleerd door de wereld rond te reizen en mijn ervaringen als klaslokaal te gebruiken. Ik heb mijn passie over de hele wereld gedeeld — van het Caribisch gebied tot Italië tot Azië.

Authentieke Mexicaanse maaltijden van Manu
Tien jaar ervaring richt ik me op authentieke Mexicaanse smaken en maak ik onvergetelijke eetervaringen. Ik werkte in Mexicaanse restaurants en was een executive sous-chef op een cruisemaatschappij. Ik heb uitzonderlijke privéchefdiensten geboden met gelukkige gasten.

Eenvoudige vieringen van Martin
Tien jaar ervaring Na het beheersen van Frans eten heb ik me uitgebreid naar de zuidwestelijke en nieuwe Amerikaanse keuken. Ik heb klassieke Franse gerechten gestudeerd aan de legendarische culinaire school in Parijs. Ik heb grootschalige evenementen verzorgd in JW Marriott Resort.

Luxe en privéchef van Christine
Met 13 jaar ervaring leidde mijn diepe liefde voor eten en koken ertoe dat ik een formele culinaire training heb gevolgd en met succes mijn Private Chef Services-bedrijf-Gabbeys heb geluncht. Ik heb mijn diploma van Newcastle College en ik ben verder opgeleid in het Hilton als chef-kok voor vier jaar. Ik heb ook een NCL culinaire award en vijfsterrenrecensies verdiend op alle online platforms.

Fine dining experience by Sasha
Ik ben afgestudeerd aan het Arizona culinary Institute, een van de vijf beste culinaire scholen in de Verenigde Staten. Ik ben in 2011 afgestudeerd en begon in 2013 met persoonlijke chef-koks. Ik heb in Italië in het buitenland gestudeerd en geniet van het creëren van verheven comfort Classics met veel smaak!

Vakantie en meer dan dineren door Jessica
Hoi, ik ben Kim en ik ben je conciërge met Food Fire + Knives. Ik kan je helpen bij het instellen van je reservering en je in contact brengen met chef-kok Jessica nadat je hebt geboekt! Voel je altijd vrij om me vragen te stellen! Chef-kok Jessica kookt sinds 2003 professioneel, maar heeft altijd een passie voor eten gehad en de vreugde die het haar familie en vrienden brengt. Ze heeft in kleine keukenomgevingen gewerkt aan grote catering-evenementen op het terrein. Met ervaring variërend van het beheren van de cateringkeuken en personeel tot de voorkant van huisbeheer, Lead Event Chef, Corporate Trainer en Sous Chef. Haar stijl en technieken kunnen worden samengevat als comfortfood, klassiek met een twist en nieuwsgierig.

Culinaire elegantie van Zoia
20 jaar ervaring Ik heb honderden gasten bediend tijdens mijn tijd als chef-kok en restauranteigenaar/exploitant. Ik ben afgestudeerd aan het Culinary Business Institute. Ik werd door het tijdschrift Soeleishphoenix uitgeroepen tot Top 25 privékok in Arizona.
Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen
Professionals uit de regio
Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat
Met zorg geselecteerd op kwaliteit
Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring
Een sterke reputatie
Minstens twee jaar werkervaring in de horeca