Ga direct naar inhoud
Geheel appartement

Cumbernauld #9 - 9/12 Terrigal Esp, Terrigal

Gebruikersprofiel Central Coast Holidays
Central Coast Holidays

Cumbernauld #9 - 9/12 Terrigal Esp, Terrigal

6 gasten
3 slaapkamers
5 bedden
1 badkamer
6 gasten
3 slaapkamers
5 bedden
1 badkamer
HOOGTEPUNTEN WONING
Geweldige locatie100% van de gasten die hier onlangs verbleven hebben, gaf de locatie van deze woning een 5-sterrenbeoordeling.

High enough to enjoy the views while still within walking distance to Terrigal beach, restaurants and cafes this property is perfect for your next holiday. With floor to ceiling glass windows and doors leading out to the verandah you will be blown away by the view that stretches all the way to Norah Head.

 

Voorzieningen

Gratis Parkeergelegenheid
Keuken
Droger
TV
Strijkijzer
Wasmachine

Slaapkamerindeling

Slaapkamer 1
1 tweepersoonsbed
Slaapkamer 2
2 eenpersoonsbedden
Slaapkamer 3
2 eenpersoonsbedden

Huisregels

Niet roken
Geen huisdieren
Geen feestjes of evenementen
De inchecktijd is tussen 14:00 en 17:00
Uitchecken voor 10:00

Beschikbaarheid

3 Recensies

Nauwkeurigheid
Communicatie
Netheid
Locatie
Inchecken
Waarde
Gebruikersprofiel Rodney
Rodney
juli 2018
when we entered it looked like the rugs had experienced plenty of weekend partying and 2 kitchen chairs were broke but the biggest issue is the unit did not include WIFI and being far away from home that is a major issue that i will make sure i never encounter again. So if you l…
Gebruikersprofiel Central Coast Holidays
Reactie van Central Coast Holidays:
Thank you for your Feedback Rodney, we have since had our cleaning and maintenance crew investigate the rug/s, chairs and the dryer which your Dad kindly mentioned to us just prior to departure. Had we known earlier we would have had these issues attended to promptly. In terms of Wifi, unfortunately not all our properties offer Wifi and those that do so, reflect as much in our listing/s. As you had questioned Wifi availability prior to arriving, accordingly we advised via Airbnb some 3 weeks before your stay that Wifi was unavailable. We now understand this to be a 'must have' for you and hope we can accommodate you with a suitable property which includes Wifi on your next stay. Regards Helen & Kelly Central Coast Holidays.
juli 2018
Gebruikersprofiel Stefan
Stefan
maart 2018
Good location close to bars, restaurants and beach
Gebruikersprofiel Liz
Liz
februari 2018
Great views, easy walking distance to shops, beach and restaurants. We were very happy with this place.

De verhuurder heeft 120 recensies van andere accommodaties.

Bekijk andere recensies

De buurt

Verhuurd door Central Coast Holidays

Lid sinds oktober 2017
Gebruikersprofiel Central Coast Holidays
123 recensies
Geverifieerd
The perfect management solution for your property... We Holiday manage over 160 Central Coast Accommodation properties from Forresters Beach through Wamberal, to Terrigal and North Avoca, Avoca Beach, Copacabana and Macmasters Beach. Managing this large base of existing client…
Responscijfers: 95%
Responstijd: binnen een uur
Communiceer altijd via AirbnbMaak nooit geld over en communiceer nooit buiten de Airbnb-website of app, om zo je betaling te beschermen.

Druk op de pijltjestoets naar beneden om op de kalender een datum te kiezen. Druk op het vraagteken om de sneltoetsen te zien voor het veranderen van datums.

Aankomst

Druk op de pijltjestoets naar beneden om op de kalender een datum te kiezen. Druk op het vraagteken om de sneltoetsen te zien voor het veranderen van datums.

Vertrek
Je wordt nog niets in rekening gebracht

Similar listings

Dingen om te doen in de buurt van deze woning