
Wagyu degustatiecursus van Tei
Ik bied een culinair avontuur door de Japanse keuken, gericht op het beroemde Wagyu rundvlees.
Automatisch vertaald
Kok in Sumida City
Aangeboden bij emc
Je kunt Tei een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
6 jaar ervaring
Ik ben gespecialiseerd in het bereiden van verschillende soorten Wagyu rundvlees.
Mijn ambacht respecteren
Ik gebruik authentieke Japanse methoden en benadruk de rijke, kunstzinnige smaak van Wagyu.
Geleerd uit traditie
Mijn familie kookt en bereidt al drie generaties vlees.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.
4.98, 1.243 recensies
0 van 0 items weergegeven
Waar je naartoe gaat
emc
3-chōme-25-17 Oshiage
Sumida City, Prefectuur Tokio 131-0045
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 10 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 10 gasten.
Toegankelijkheid
Rustige ruimte beschikbaar, Voornamelijk vlak of genivelleerd terrein
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Geen beschikbaarheid
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op beroepservaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?