
Sushi-making door Kazuki
Ik geef les in traditionele sushi-makingstechnieken zoals nigiri, slagschipbroodje en handrol.
Automatisch vertaald
Kok in Shinjuku City
Aangeboden bij Sushi-bar YACHIYO Honten(Main Branch)
Je kunt Kazuki een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
8 jaar ervaring
Ik ben 25 jaar geleden begonnen in een sushirestaurant en heb meer dan 6000 studenten lesgegeven.
Hij heeft 6000 studenten onderwezen
Ik heb de afgelopen acht jaar aan duizenden studenten sushi-making onderwezen.
Geleerd van jarenlange praktijk
Ik ben getraind in traditionele methoden in een restaurant dat meer dan 100 jaar oud is.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.
Mijn specialiteiten
4.94, 1.841 recensies
0 van 0 items weergegeven
Waar je naartoe gaat
Sushi-bar YACHIYO Honten(Main Branch)
Shinjuku City, Prefectuur Tokio 160-0007
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 7 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 6 gasten.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Geen beschikbaarheid
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op beroepservaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?