Cuisine française door Nicolas
Franse gastronomische keuken gericht op techniek en uitzonderlijke producten
Automatisch vertaald
Kok in Bordeaux
Bij je thuis
Bistronomisch menu
€ 110 € 110 per gast
3-takt menu (voorgerecht, gerecht, dessert) gemaakt van vers, seizoensgebonden, kwaliteit, prioriteit biologisch.
Menu Epicurien
€ 165 € 165 per gast
5-takt menu (mond, toegang, 2 gangen, dessert) op basis van premium, seizoensgebonden, hoogwaardige verse producten, prioriteit geven aan biologisch.
Gastronomisch menu
€ 225 € 225 per gast
7-takt menu (mond, 2 ingangen, 2 gerechten, dessert, schattig) op basis van uitzonderlijke, seizoensgebonden, hoogwaardige verse producten, prioriteit geven aan biologisch.
Kaviaarproeverij
€ 245 € 245 per gast
Proeverij van 5 kaviaars uit Aquitaine, Frankrijk. Minimaal 6 personen.
Je kunt Nicolas een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
25 jaar ervaring
Als Normand heb ik in gastronomische etablissementen gewerkt en keukens geleid.
Privékok voor beroemdheden
Mijn gastronomische keuken wordt gewaardeerd tijdens privédiners en feestelijke cocktails.
Staatsexamen
Ik heb een staatsdiploma in koken en banketbakken. Lid van de Disciples d'Auguste Escoffier.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Beoordeeld met 5.0 van 5 sterren op basis van 1 recensie
0 van 0 items weergegeven
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Bordeaux, Arcachon, Cap Ferret en Saint-Émilion. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 10 gasten.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Nicolas host vanuit een bedrijf
Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 110 Vanaf € 110 per gast
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?





