Authentieke Franse keuken van Eglantine

Authentieke Franse keuken van Eglantine

Ik ben een chef-kok die gespecialiseerd is in verse en seizoensgebonden Franse gerechten.
Automatisch vertaald
Kok in Boulogne-Billancourt
Bij je thuis
Je kunt Eglantine een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
8 jaar ervaring
Ik ben een chef-kok die gespecialiseerd is in verse en seizoensgebonden Franse gerechten, met een voorkeur voor biologische gerechten.
Overzicht carrière
Ik werkte in de culinaire uitgeverij voor Alain Ducasse voordat ik mijn carrière in de keuken begon.
Informatie en training
Ik heb mijn vaardigheden aangescherpt bij Le Desnoyez in Parijs en behaalde een CAP Cuisine-diploma.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Boulogne-Billancourt. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Eglantine host vanuit een bedrijf

Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
Vanaf € 90 / gast
Boeken kan vanaf € 400
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op beroepservaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?
Authentieke Franse keuken van Eglantine

Authentieke Franse keuken van Eglantine

Ik ben een chef-kok die gespecialiseerd is in verse en seizoensgebonden Franse gerechten.
Automatisch vertaald
Kok in Boulogne-Billancourt
Bij je thuis
Vanaf € 90 / gast
Boeken kan vanaf € 400
Je kunt Eglantine een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
8 jaar ervaring
Ik ben een chef-kok die gespecialiseerd is in verse en seizoensgebonden Franse gerechten, met een voorkeur voor biologische gerechten.
Overzicht carrière
Ik werkte in de culinaire uitgeverij voor Alain Ducasse voordat ik mijn carrière in de keuken begon.
Informatie en training
Ik heb mijn vaardigheden aangescherpt bij Le Desnoyez in Parijs en behaalde een CAP Cuisine-diploma.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Boulogne-Billancourt. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Eglantine host vanuit een bedrijf

Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op beroepservaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?