Plantaardige Peruaanse ervaring

Plantaardig Peruaans eten bereid door klassiek opgeleide chef-kok Cesar Cubas
Automatisch vertaald
Kok in New York City
Bij je thuis

Hapklare apps

€ 48 € 48 per gast
Maak kennis met enkele klassieke Peruaanse voorgerechten zoals Causa rellena, papa ala huancaina en natuurlijk het nationale gerecht van Peru, Ceviche (allemaal met een plantaardige focus).

Feest in familiestijl

€ 82 € 82 per gast
Een levendig, samengesteld Peruaans feestmaal op basis van planten met klassiekers in familiestijl, zoals lomo saltado met champignons, ají de gallina met jackfruit en quinoa chaufa - rijk aan smaak, cultuur en verbinding.

Proefmenu

€ 151 € 151 per gast
Een gevarieerd plantaardig Peruaans proeverijmenu met unieke gerechten die de diepte van de Peruaanse keuken laten zien: Hearts of Palm Ceviche, Causa Limeña de garbanzos, Oyster mushroom Anticucho-spiesjes, Peruaanse pestopasta met een knapperige auberginekotelet.
Je kunt Cesar een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
15 jaar ervaring
Ik was souschef bij The Brushstroke NYC, een Michelin-sterrenrestaurant in Tribeca.
Overzicht carrière
Ik heb tijdens mijn carrière in Michelin-sterrenrestaurants gewerkt die genomineerd zijn voor de James Beard Award.
Informatie en training
Diploma Culinaire Kunst van Le Cordon Bleu
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in New York City. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
€ 48 Vanaf € 48 per gast
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Plantaardige Peruaanse ervaring

Plantaardig Peruaans eten bereid door klassiek opgeleide chef-kok Cesar Cubas
Automatisch vertaald
Kok in New York City
Bij je thuis
€ 48 Vanaf € 48 per gast
Gratis annuleren

Hapklare apps

€ 48 € 48 per gast
Maak kennis met enkele klassieke Peruaanse voorgerechten zoals Causa rellena, papa ala huancaina en natuurlijk het nationale gerecht van Peru, Ceviche (allemaal met een plantaardige focus).

Feest in familiestijl

€ 82 € 82 per gast
Een levendig, samengesteld Peruaans feestmaal op basis van planten met klassiekers in familiestijl, zoals lomo saltado met champignons, ají de gallina met jackfruit en quinoa chaufa - rijk aan smaak, cultuur en verbinding.

Proefmenu

€ 151 € 151 per gast
Een gevarieerd plantaardig Peruaans proeverijmenu met unieke gerechten die de diepte van de Peruaanse keuken laten zien: Hearts of Palm Ceviche, Causa Limeña de garbanzos, Oyster mushroom Anticucho-spiesjes, Peruaanse pestopasta met een knapperige auberginekotelet.
Je kunt Cesar een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
15 jaar ervaring
Ik was souschef bij The Brushstroke NYC, een Michelin-sterrenrestaurant in Tribeca.
Overzicht carrière
Ik heb tijdens mijn carrière in Michelin-sterrenrestaurants gewerkt die genomineerd zijn voor de James Beard Award.
Informatie en training
Diploma Culinaire Kunst van Le Cordon Bleu
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in New York City. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?