Traditie en creativiteit van chef Massimiliano
In zijn keuken gebruikt hij alleen hoogwaardige ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd door de chef.
Automatisch vertaald
Kok in Florence
Bij je thuis
Pizza
€ 50
Boeken kan vanaf € 150
Zin in pizza?
Geniet van een diner met een typisch Toscaans voorgerecht, pizza gevuld met verschillende smaken en dessert om af te ronden. Drankjes niet inbegrepen
Prijs Tipica Toscana
€ 65
Boeken kan vanaf € 150
Geniet van een Toscaans diner bestaande uit typische gerechten en lokale ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd door chef-kok Massimiliano.
Het menu bestaat uit 4 gangen, van voorgerecht tot dessert. Drankjes niet inbegrepen
Ervaring aan zee
€ 90
Boeken kan vanaf € 200
Gerechten met verse vis geselecteerd door chef Massimiliano, het menu bestaat uit 4 gangen van voorgerecht tot dessert. Drankjes niet inbegrepen
Je kunt Massimiliano een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
40 jaar ervaring
Massimiliano is een kok met veel ervaring. Hij begon zijn carrière in 1979.
Informatie en training
Hij begon zijn ervaring als assistent-kok in het restaurant Il Bottegone op Piazza Duomo
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Beoordeeld met 5.0 van 5 sterren op basis van 1 recensie
De gemiddelde beoordeling is zichtbaar na 3 recensies.
0 van 0 items weergegeven
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Florence, Prato, Pistoia en Montecatini Terme. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 15 gasten.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Massimiliano host vanuit een bedrijf
Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 65
Boeken kan vanaf € 150
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?




