Vang en kook met een chef-kok
Glimlach en kwaliteit
Automatisch vertaald
Kok in West Palm Beach
Bij je thuis
Proeverijen
€ 385 € 385 per gast
Boeken kan vanaf € 3.414
Voorgerechtscursus
Everglades wilde paddenstoelenrisotto
Romige risotto met wilde paddenstoelen uit Florida, afgewerkt met truffelolie en een knapperig vleugje Parmezaanse kaas.
Hoofdgerecht
Key West kreeft en tandbaars duo
Gegrilde kreeftenstaart en gebakken Florida-tandbaars, gecombineerd met mango-avocado-salsa voor een levendige kusthap.
Dessert
Tropische passievrucht Key Lime Tart
Passievrucht limoentaart gegarneerd met kokosmeringue en een delicate eetbare orchidee.
Ceviche van sint-jakobsschelpen met citrusvruchten
€ 427 € 427 per gast
Boeken kan vanaf € 3.414
Citrus Grove Scallop Ceviche Verse coquilles uit Florida gemarineerd in limoen- en sinaasappelsap, gegarneerd met roze grapefruit, Fresno-chili, zeezout en microkoriander. Licht, pittig en geïnspireerd door de citrusvruchtenkust van Florida.
Je kunt Anthony een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
30 jaar ervaring
Four Seasons Brickell geopend. Ik vang vis voor mijn klanten. Ik bak zelf.
Overzicht carrière
Chef-kok van Food Network Chopped.
Ik laat mijn klanten beetje bij beetje glimlachen.
Informatie en training
Drie diploma's, gebak bakken en koken. Een van de weinige drievoudig opgeleide chef-koks in Florida.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Miami, Palm Beach County, Belle Glade en Hobe Sound. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 100 gasten.
Toegankelijkheid
Opties voor gebarentaal
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
€ 427 Vanaf € 427 per gast
Boeken kan vanaf € 3.414
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?



