Vang en kook met een chef-kok

Glimlach en kwaliteit
Automatisch vertaald
Kok in West Palm Beach
Bij je thuis

Tastings

€ 392 
Boeken kan vanaf € 3.483
First Course Everglades Wild Mushroom Risotto Creamy risotto with Florida wild mushrooms, finished with truffle oil and a crisp Parmesan accent. Main Course Key West Lobster & Grouper Duo Grilled lobster tail and seared Florida grouper, paired with mango-avocado salsa for a vibrant coastal bite. Dessert Tropical Passionfruit Key Lime Tart Passionfruit key lime tart topped with coconut meringue and a delicate edible orchid.

Citrus Grove Scallop Ceviche

€ 436 
Boeken kan vanaf € 3.483
Citrus Grove Scallop Ceviche Fresh Florida scallops marinated in key lime and orange juice, topped with pink grapefruit, Fresno chili, sea salt, and micro cilantro. Light, zesty, and inspired by Florida’s citrus coast.
Je kunt Anthony een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
30 jaar ervaring
Four Seasons Brickell geopend. Ik vang vis voor mijn klanten. Ik bak zelf.
Overzicht carrière
Chef-kok van Food Network Chopped. Ik laat mijn klanten beetje bij beetje glimlachen.
Informatie en training
Drie diploma's, gebak bakken en koken. Een van de weinige drievoudig opgeleide chef-koks in Florida.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Miami, Palm Beach County, Belle Glade en Hobe Sound. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 100 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
€ 436 
Boeken kan vanaf € 3.483
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Vang en kook met een chef-kok

Glimlach en kwaliteit
Automatisch vertaald
Kok in West Palm Beach
Bij je thuis
€ 436 
Boeken kan vanaf € 3.483
Gratis annuleren

Tastings

€ 392 
Boeken kan vanaf € 3.483
First Course Everglades Wild Mushroom Risotto Creamy risotto with Florida wild mushrooms, finished with truffle oil and a crisp Parmesan accent. Main Course Key West Lobster & Grouper Duo Grilled lobster tail and seared Florida grouper, paired with mango-avocado salsa for a vibrant coastal bite. Dessert Tropical Passionfruit Key Lime Tart Passionfruit key lime tart topped with coconut meringue and a delicate edible orchid.

Citrus Grove Scallop Ceviche

€ 436 
Boeken kan vanaf € 3.483
Citrus Grove Scallop Ceviche Fresh Florida scallops marinated in key lime and orange juice, topped with pink grapefruit, Fresno chili, sea salt, and micro cilantro. Light, zesty, and inspired by Florida’s citrus coast.
Je kunt Anthony een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
30 jaar ervaring
Four Seasons Brickell geopend. Ik vang vis voor mijn klanten. Ik bak zelf.
Overzicht carrière
Chef-kok van Food Network Chopped. Ik laat mijn klanten beetje bij beetje glimlachen.
Informatie en training
Drie diploma's, gebak bakken en koken. Een van de weinige drievoudig opgeleide chef-koks in Florida.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Miami, Palm Beach County, Belle Glade en Hobe Sound. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 100 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?