Hedendaagse gastronomie door chef-kok 
Manuel

Hedendaagse gastronomie door chef-kok Manuel

Ik combineer klassieke Franse training met Mexicaanse soul om mijn menu's te maken.
Automatisch vertaald
Kok in Mexico-Stad
Bij je thuis
Je kunt Manuel een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
9 jaar ervaring
Ik heb in toprestaurants en privé gewerkt, waarbij ik gerechten maak die geworteld zijn in culturele verhalen.
Werkte bij Ko Ma
Ik werkte bij Ko Ma met chef-kok Mikel Alonso, waar ik mijn aanpak van de hedendaagse keuken verfijnde.
Le Cordon Bleu en universiteit
Ik volgde een opleiding aan Le Cordon Bleu en Universidad Anáhuac, waar ik mijn culinaire vaardigheden aanscherpte.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Mexico-Stad. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Geen beschikbaarheid
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op beroepservaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?
Hedendaagse gastronomie door chef-kok 
Manuel

Hedendaagse gastronomie door chef-kok Manuel

Ik combineer klassieke Franse training met Mexicaanse soul om mijn menu's te maken.
Automatisch vertaald
Kok in Mexico-Stad
Bij je thuis
Geen beschikbaarheid
Je kunt Manuel een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
9 jaar ervaring
Ik heb in toprestaurants en privé gewerkt, waarbij ik gerechten maak die geworteld zijn in culturele verhalen.
Werkte bij Ko Ma
Ik werkte bij Ko Ma met chef-kok Mikel Alonso, waar ik mijn aanpak van de hedendaagse keuken verfijnde.
Le Cordon Bleu en universiteit
Ik volgde een opleiding aan Le Cordon Bleu en Universidad Anáhuac, waar ik mijn culinaire vaardigheden aanscherpte.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Mexico-Stad. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op beroepservaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?