Seizoensgebonden smaken van chef-kok Reggie

Eigenaar van Let It Marinate Catering, een fusion in zuidelijke stijl met een nieuwe Amerikaanse twist. Chef-kok Reginald Massey heeft een eigen stijl.
Automatisch vertaald
Kok in Atlanta
Bij je thuis

Aangepaste menu’s

€ 65 € 65 per gast
Boeken kan vanaf € 645
We maken niet alleen eten, we creëren herinneringen ​Ik maak gepersonaliseerde menu's die van je maaltijd een onvergetelijke gebeurtenis maken. Ik regel elk detail, van planning, winkelen, koken, serveren en opruimen. ​Mijn diensten zijn volledig op jou afgestemd, afgestemd op alle dieetwensen en voorkeuren. Ik kan gangenmenu's, informele diners of thematische culinaire reizen maken. Het is meer dan een dienst, het is een samenwerking. Ik geef je het geschenk van tijd en het plezier van uitzonderlijk eten, zodat je van elk moment kunt genieten.
Je kunt Reginald een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
15 jaar ervaring
Chef-kok bij McCormick & Schmick Executive sous-chef bij Seasons 52
Informatie en training
Gestudeerd aan Art Insitute of Atlanta for Culinary Arts
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Atlanta. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 100 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
€ 65 Vanaf € 65 per gast
Boeken kan vanaf € 645
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Seizoensgebonden smaken van chef-kok Reggie

Eigenaar van Let It Marinate Catering, een fusion in zuidelijke stijl met een nieuwe Amerikaanse twist. Chef-kok Reginald Massey heeft een eigen stijl.
Automatisch vertaald
Kok in Atlanta
Bij je thuis
€ 65 Vanaf € 65 per gast
Boeken kan vanaf € 645
Gratis annuleren

Aangepaste menu’s

€ 65 € 65 per gast
Boeken kan vanaf € 645
We maken niet alleen eten, we creëren herinneringen ​Ik maak gepersonaliseerde menu's die van je maaltijd een onvergetelijke gebeurtenis maken. Ik regel elk detail, van planning, winkelen, koken, serveren en opruimen. ​Mijn diensten zijn volledig op jou afgestemd, afgestemd op alle dieetwensen en voorkeuren. Ik kan gangenmenu's, informele diners of thematische culinaire reizen maken. Het is meer dan een dienst, het is een samenwerking. Ik geef je het geschenk van tijd en het plezier van uitzonderlijk eten, zodat je van elk moment kunt genieten.
Je kunt Reginald een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
15 jaar ervaring
Chef-kok bij McCormick & Schmick Executive sous-chef bij Seasons 52
Informatie en training
Gestudeerd aan Art Insitute of Atlanta for Culinary Arts
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Atlanta. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 100 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?