Elegante, gedurfde smaken door Dre
Ik heb in het James Beard House gekookt en breng altijd passie en verfijning mee.
Automatisch vertaald
Kok in Casselberry
Bij je thuis
Culinaire reis voor fijnproevers
€ 39
Boeken kan vanaf € 433
Leun achterover en geniet van een uitgebreid feestmaal bereid met hoogwaardige eiwitten en verse groenten en fruit.
Klassieke maaltijd
€ 65
Boeken kan vanaf € 433
Geniet van een smaakvol menu met kleurrijke ingrediënten die op allerlei manieren bereid worden.
Premium menu
€ 74
Boeken kan vanaf € 433
Proef de luxe met dit aanbod met hoogwaardige ingrediënten.
Feestmaal voor thuis weg van huis
€ 117
Boeken kan vanaf € 693
Keuze uit vakantieproteïnen Appel en citruspekel Kalkoen of honing en allspice geglazuurde ham
Keuze uit vier maten:
Rode blitz kruidenpuree aardappelen en kalkoenjus
Zoete aardappelhapjes met jalapeno-boter
Brioche en champignonvulling
Ovenschotel met sperziebonen
Vier kaas macaroni en kaas met knoflookbroodkruimels
Cranberry en sinaasappelsaus
Maïsbloemschotel
Rijstpilaf
Je kunt Andre een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
20 jaar ervaring
Van sappige soulfood tot elegante pasta, ik breng smaak en elegantie in mijn keuken.
Overzicht carrière
In 2017 bezocht ik de prestigieuze instelling om mijn vaardigheden te delen. Een hoogtepunt in mijn carrière.
Informatie en training
Ik heb een associate's degree van Le Cordon Bleu Orlando.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Casselberry, Altamonte Springs, Winter Park en Maitland. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen.
Toegankelijkheid
Opties voor gebarentaal
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
€ 65
Boeken kan vanaf € 433
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?





