Privéchef Jorge Luis

Mediterrane, Aziatische en Latijns-Amerikaanse keukens, specialist in speciale diëten.
Automatisch vertaald
Kok in Barcelonès
Bij je thuis

BASIS ITALIAANS MENU

€ 90 
EEN REIS DOOR DE MEEST AUTHENTIEKE SMAKEN VAN ITALIË MET VERSE ANTIPASTI TOT DE KLASSIEKERS VAN LA NONNA MET EEN ZOETE AFSLUITING DIE EEN TRIBUTE BRINGT AAN DE TRADITIE

SMAKEN VAN AZIË

€ 130 
DOOR TE LEREN OP MIJN REIZEN NAAR AZIË HEB IK EEN COMBINATIE VAN SMAKEN BEREIKT. THAILAND, VIETNAM, SINGAPORE.

ITALIAANS VERLEIDINGSMENU

€ 130 
ITALIË MET DELICATESSE. BEREIDING VAN GERECHTEN MET ZEER GOEDE KWALITEITSPRODUCTEN EN MET EEN BEETJE MEER TOEWIJDING.

PREMIUM VLEES

€ 145 
HET BESTE VAN DE MARKT IN DE OCHTEND, VERS GELEVERD AAN JE TAFEL

EXCLUSIEF ITALIË

€ 150 
HET BESTE VAN ITALIË EN DE BESTE TECHNIEK OM SUBLIEM GERECHTEN TE CREËREN
Je kunt Jorge Luis een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
25 jaar ervaring
Meer dan 25 jaar internationale gastronomie op jachten en in luxe villa's.
Overzicht carrière
Sous-chef met Michelin-ster in 2014 en leider in jachtgastronomie.
Informatie en training
Ik leerde van mijn grootmoeders en door te reizen, mijn passie voor koken te ontwikkelen.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Barcelonès, Vallès Occidental, Baix Llobregat en Garraf. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 100 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Jorge Luis host als particulier

Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 90 
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Privéchef Jorge Luis

Mediterrane, Aziatische en Latijns-Amerikaanse keukens, specialist in speciale diëten.
Automatisch vertaald
Kok in Barcelonès
Bij je thuis
€ 90 
Gratis annuleren

BASIS ITALIAANS MENU

€ 90 
EEN REIS DOOR DE MEEST AUTHENTIEKE SMAKEN VAN ITALIË MET VERSE ANTIPASTI TOT DE KLASSIEKERS VAN LA NONNA MET EEN ZOETE AFSLUITING DIE EEN TRIBUTE BRINGT AAN DE TRADITIE

SMAKEN VAN AZIË

€ 130 
DOOR TE LEREN OP MIJN REIZEN NAAR AZIË HEB IK EEN COMBINATIE VAN SMAKEN BEREIKT. THAILAND, VIETNAM, SINGAPORE.

ITALIAANS VERLEIDINGSMENU

€ 130 
ITALIË MET DELICATESSE. BEREIDING VAN GERECHTEN MET ZEER GOEDE KWALITEITSPRODUCTEN EN MET EEN BEETJE MEER TOEWIJDING.

PREMIUM VLEES

€ 145 
HET BESTE VAN DE MARKT IN DE OCHTEND, VERS GELEVERD AAN JE TAFEL

EXCLUSIEF ITALIË

€ 150 
HET BESTE VAN ITALIË EN DE BESTE TECHNIEK OM SUBLIEM GERECHTEN TE CREËREN
Je kunt Jorge Luis een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
25 jaar ervaring
Meer dan 25 jaar internationale gastronomie op jachten en in luxe villa's.
Overzicht carrière
Sous-chef met Michelin-ster in 2014 en leider in jachtgastronomie.
Informatie en training
Ik leerde van mijn grootmoeders en door te reizen, mijn passie voor koken te ontwikkelen.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Barcelonès, Vallès Occidental, Baix Llobregat en Garraf. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 100 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Jorge Luis host als particulier

Deze host is verantwoordelijk voor deze service.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?