Privékok Moises
Internationale gastronomie, eigentijdse technieken, auteur, lokaal en seizoensgebonden product.
Automatisch vertaald
Kok in Barcelonès
Bij je thuis
Japans – BASISMENU
€ 66
Geniet van een eenvoudig Japans menu met een selectie van voorgerechten waar je kunt kiezen uit vier opties, van garnalen tot ceviche. Het hoofdgerecht biedt een verscheidenheid aan risotto's en gegrilde zalm om uit te kiezen. Sluit af met alle desserts inbegrepen, van matcha panna cotta tot profiteroles met koffiecrème.
Mediterraan basismenu
€ 100
Geniet van ons menu dat begint met een rijke maïsarepita met verse kaas en guacamole, een entree van traditie en frisheid. Voor de eerste gang, een ceviche van varkenszwoerd, die intense smaken en knapperige texturen benadrukt. Voor het hoofdgerecht, een gegrilde octopus in Galicische stijl, geserveerd met koriander mojo en Canarische aardappelen, een authentieke smaak van de Middellandse Zee. Om af te sluiten, de glutenvrije frambozenkwarktaart, perfect voor een delicate zoete afsluiting.
Vuur en hout
€ 121
een ervaring geïnspireerd door de keuken, vuur, sintels, rokerige aroma's en texturen die de zintuigen prikkelen, perfect voor wie op zoek is naar een rustieke en elegante ervaring.
Lokaal – BASISMENU
€ 121
Geniet van een eenvoudig lokaal menu met een keuze uit vegetarische en traditionele voorgerechten, een hoofdgerecht met een verscheidenheid voor alle smaken en een dessert om mee te eindigen.
Hedendaags mediterraan
€ 143
Een frisse ervaring die de Middellandse Zee en het land viert, met schone smaken, seizoensgebonden ingrediënten en moderne technieken
Mediterraans – VERWENMENU
€ 143
Geniet van een heerlijk mediterraan menu dat begint met een selectie van verse en smakelijke voorgerechten, gevolgd door een eerste gang om uit te kiezen met pasta en orzo. Het hoofdgerecht bestaat uit een scala aan vis, vlees en risotto's. Sluit af met een dessert naar keuze, van glutenvrije cheesecake tot klassieke tiramisu.
Je kunt Moises een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
12 jaar ervaring
12 jaar in de haute cuisine in de VS, Latijns-Amerika en Europa; privéchef.
Overzicht carrière
Traject in de internationale haute cuisine, waarbij hedendaagse technieken worden geperfectioneerd.
Informatie en training
Internationale fine dining-restaurants
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Barcelonès, Vallès Occidental, Maresme en Baix Llobregat. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 100 gasten.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Moises host als particulier
Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 66
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?







