Eet, want het is nieuwjaar

Een menu dat sprankelt: verrassende smaken, gedurfde combinaties en een gratis fles champagne om mee te proosten — want het nieuwe jaar moet met smaak worden begroet... en een mooie "cin cin"!
Automatisch vertaald
Kok in Greve in Chianti
Bij je thuis

MangiAmo 2025

€ 190 € 190 per gast
Boeken kan vanaf € 950
Voorgerecht: taco's met teriyakigarnalencrudité en granaatappel, sint-jakobsschelpen met noisetteboter op aardpeerpuree Eerste gang: Pici dubbele consistentie mosselcrème, bottarga en aromatische crumble Saffraanrijst amberjack tartaar bladgoud Hoofdgerecht: CBT amberjackfilet met broccoli in roomsaus en wortelen in boter Citroensorbet, runderwang in Bordeauxsaus, ingelegde Borrettane-uien en knolselderijchips Beierse woestijn van champagnechocolade Tasmaanse peper op goud
Je kunt Alessandro een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
17 jaar ervaring
chef-kok restaurant trattoria da Giotto
Overzicht carrière
chef-kok met een solide ervaring, aandacht voor kwaliteit en seizoensgebondenheid van de ingrediënten
Informatie en training
Opleiding in Duitsland en Italië hotels en restaurants
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Greve in Chianti, San Casciano in Val di Pesa, Florence en Bagno a Ripoli. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 15 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Alessandro host als particulier

Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 190 Vanaf € 190 per gast
Boeken kan vanaf € 950
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Eet, want het is nieuwjaar

Een menu dat sprankelt: verrassende smaken, gedurfde combinaties en een gratis fles champagne om mee te proosten — want het nieuwe jaar moet met smaak worden begroet... en een mooie "cin cin"!
Automatisch vertaald
Kok in Greve in Chianti
Bij je thuis
€ 190 Vanaf € 190 per gast
Boeken kan vanaf € 950
Gratis annuleren

MangiAmo 2025

€ 190 € 190 per gast
Boeken kan vanaf € 950
Voorgerecht: taco's met teriyakigarnalencrudité en granaatappel, sint-jakobsschelpen met noisetteboter op aardpeerpuree Eerste gang: Pici dubbele consistentie mosselcrème, bottarga en aromatische crumble Saffraanrijst amberjack tartaar bladgoud Hoofdgerecht: CBT amberjackfilet met broccoli in roomsaus en wortelen in boter Citroensorbet, runderwang in Bordeauxsaus, ingelegde Borrettane-uien en knolselderijchips Beierse woestijn van champagnechocolade Tasmaanse peper op goud
Je kunt Alessandro een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
17 jaar ervaring
chef-kok restaurant trattoria da Giotto
Overzicht carrière
chef-kok met een solide ervaring, aandacht voor kwaliteit en seizoensgebondenheid van de ingrediënten
Informatie en training
Opleiding in Duitsland en Italië hotels en restaurants
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Greve in Chianti, San Casciano in Val di Pesa, Florence en Bagno a Ripoli. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 15 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Alessandro host als particulier

Deze host is verantwoordelijk voor deze service.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?