Luxe chef-kok diensten door Michaelia
Ik heb een ServSafe-certificering en heb Baylen Levine leren koken.
Automatisch vertaald
Kok in Atlanta
Bij je thuis
Kleine hapjes
€ 23 € 23 per gast
Deze selectie van voorgerechten omvat de volgende items: loempia's, gehaktballen, vleugels, sliders, mozzarellasticks, buffelbloemkool, quesadilla's, gebakken sperziebonen en dips!
Afzetpunt voor kleine groepen
€ 34 € 34 per gast
Deze selectie is perfect voor intieme bijeenkomsten, verjaardagen, babyshowers of gezellige thuisfeesten. Wij bieden op maat gemaakte menu's, heerlijk vers eten en een prachtige presentatie voor groepen van 5-50 personen.
Beschikbaar voor afzetten, buffetopstelling of chef-kok ter plaatse.
Diner voor twee
€ 77 € 77 per gast
Deze luxe selectie omvat je keuze uit een aperitief, diner, dessert en je keuze uit wijn of champagne. Alles helemaal zelfgemaakt. Je krijgt de opstelling, evenals prachtige verse bloemen en een ervaring met kaarslicht
Je kunt Michaelia een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
13 jaar ervaring
Ik ben de privékok die de virale Baylen Levine leerde hoe je ratatouille maakt wereldwijd.
Overzicht carrière
Ik heb Baylen Levine geleerd hoe je ratatouille maakt.
Informatie en training
Ik heb een ServSafe- en voedselverwerkerscertificering en een alcoholvergunning.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Raymond, Jackson, Atlanta en Covington. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Je kunt ook naar mij toe komen:
Marietta, Georgia, 30060, Verenigde Staten
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
€ 23 Vanaf € 23 per gast
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?




