Airbnb Services

Koks in Burlington

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

Privékok Konrad

Een fusie van Franse, Italiaanse en Japanse gerechten, seizoensgebonden, proefmenu's, in familiestijl.

Jouw gelegenheid, jouw menu in je Airbnb

Red Seal Chef met 18 jaar ervaring in fine dining, evenementen en speciale gelegenheden. Van gastronomische maaltijden tot bereidings- en allergievriendelijke menu's, ik breng culinaire vaardigheden van topniveau naar je Airbnb-keuken.

Chef Anthony - Luxe privéchef-ervaring

Aangepaste eetervaringen in huis met hoogwaardige seizoensgebonden ingrediënten, doordachte techniek, attente service en naadloze schoonmaak voor een stressvrije avond.

Van Michelin-proeverij tot familiemaaltijden door R A

Ik breng mijn Michelin Ster-training en mijn ervaring als chef-kok naar jouw huis.

Privékok Alexander

Seizoensgebonden, soulvolle gerechten, van boer tot bord, lokale producten, verfijnde technieken.

Privékok en elegante tafelstyling door Ava

Ik zorg voor doordachte, seizoensgebonden menu's voor retraites, privédiners en intieme evenementen.

Seizoensmenu

De beste ingrediënten gepresenteerd met moderne technieken.

Italiaans geïnspireerde creaties van Alshaaf

Ik ben SSC bij Oretta, een top fine dining Italiaans restaurant, en een culinaire masterstudent.

Seizoensgebonden specialiteiten van Jayne

Ik bied menu's met 3 en 4 gangen, van Italiaanse gerechten tot mediterraan geïnspireerde feesten.

Mediterrane en Italiaanse keuken door Andrey

De chef-kok-ervaring naar je Airbnb brengen met meer dan 15 jaar culinaire expertise

Keuken met een twist door Andrey

Ik ben een internationaal opgeleide chef-kok met een passie voor het creëren van unieke culinaire menu's.

Stijlvol uit eten met Harry

Ik heb in de beste restaurants van Londen gewerkt en maak nu gerechten voor de koninklijke familie.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca