Airbnb Services

Koks in Decatur

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

Van boerderij tot tafel

Leuke gerechten van boer tot bord, gemaakt met schatten van lokale boeren, telers en ambachtslieden

Angel Plates door chef Ashley Angel

Chef Ashley Angel is een culinaire visionair met een passie voor soulfood. Ze is gespecialiseerd in het creëren van onvergetelijke privé-diners via haar cateringbedrijf.

Afro-fusionmenu's van Gina

Als Nigeriaanse kok en culinaire schoolafgestudeerde geef ik een westerse twist aan Afro-fusion-gerechten.

Gedurfde Latijnse smaken door Graciela

Ik combineer traditionele Latijns-Amerikaanse gerechten met creatieve twists voor een onvergetelijk diner.

Plantaardig en rauw voedsel door Debra

Mijn eten helpt klanten zich jong, levendig, energiek en vol leven te voelen.

Luxe Shef-ervaring – geen reserveringen nodig

Ik heb de Hulu-prijs voor Best in Dough gewonnen en ik heb met Daniel Boulud en Wolfgang Puck gewerkt.

Heerlijke wereldwijde smaken van Desiree

Ik maak gerechten geïnspireerd door de Italiaanse, eiland-, mediterrane, Franse en Aziatische keuken.

Fusion-feestmaal door chef-kok Bre Cadette

Ik ben een leerling die eigenaar van een cateringservice is geworden en ik breng troostende en fusiongerechten naar evenementen.

Internationale keuken door Kat

Ik maak heerlijke gerechten met een mix van Haïtiaanse en Franse smaken.

Indische fusion van Andrea

Ik combineer traditionele Indiase smaken met Zuidelijke, Mexicaanse en Italiaanse invloeden.

Eclectische wereldwijde smaken van Sam

Mijn specialiteiten zijn lichte Amerikaanse gerechten, soulfood en wereldwijde gerechten.

Roosevelts Catering

Als oprichter van een cateringbedrijf verhef ik de smaken uit het zuiden met verfijnde gerechten.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca