Airbnb Services

Koks in Asheville

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Heerlijke maaltijden van een privékok in Asheville

Kok

Duurzame mediterrane keuken door Amber

Acht jaar ervaring ben ik chef-kok geweest in verschillende restaurants en ben ik gespecialiseerd in de mediterrane keuken. Ik trainde in high-end keukens voordat ik op de culinaire school studeerde. Ik nam op mijn 17e een tijdelijke baan als prep-kok aan, maar maakte er een succesvolle carrière van.

Kok

Argentijns grillen door Guillermo

18 jaar ervaring. Ik ben gespecialiseerd in Argentijnse open kooktechnieken. Ik ben geboren en getogen in Buenos Aires en leerde de geheimen van het vuur koken van mijn opa. Ik bezat en exploiteerde Las Piedras, een Argentijnse grill in Costa Rica.

Kok

Levendige smaken van Amber

Ik ben Kim, je conciërge. Ik maak je reservering klaar en breng je na het boeken in contact met chef-kok Amber. Als je nog vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. Chef Amber is een professionele chef-kok en docent die gespecialiseerd is in de mediterrane en nieuwe Amerikaanse keuken. In het zuiden zet ze ook haar eigen draai aan zuidelijke gerechten en gelooft ze in levendige, gedurfde smaken die een statement maken. Amber is op 23-jarige leeftijd chef-kok en heeft een geavanceerd culinair curriculum voor studenten gecreëerd en meerdere prijzen en nominaties voor kookwedstrijden verdiend. • Culinaire kunsten aas van AB Tech • 2018 Mystery Basket Competition - 1e plaats winnaar • 2021 Beste Nieuwe Restaurant Chef Nominatie • Nominatie beste eetervaring 2021 We kijken ernaar uit om een unieke eetreis naar je tafel te brengen.

Kok

Moderne Latijnse smaken van Kevin

Tien jaar ervaring begon ik in het restaurant van mijn familie als vaatwasser en werkte ik op. Ik ging naar de culinaire school aan Asheville-Buncombe Community College. Ik hielp Oxomoco een Michelinster te verdienen als Chef de Cuisine.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca