Live-Fire Feestmaal van Chef G
Ik creëer meeslepende culinaire ervaringen die traditie, vuur en smaken van Argentijnse Asado en slow-cooking op open vuur combineren.
Automatisch vertaald
Kok in Asheville
Bij je thuis
Traditionele barbecue
€ 130
Boeken kan vanaf € 430
Een traditionele asado in gaucho-stijl brengt de essentie van de Argentijnse barbecue aan je tafel.
Houtskool-gekust ribeye
Gerookte mosterd flanksteak
IJzeren kruis varkensribbetjes
Gegrilde kip in asado-stijl
Gloeiend geroosterde teriyakigroenten
Zoete aardappel 'Al Rescoldo'
Unieke caesarsalade
Volledige Asado-ervaring
€ 147
Boeken kan vanaf € 430
Ervaar een complete echte Argentijnse Asado met verse, seizoensgebonden producten.
Een all-inclusive feestmaal in familiestijl:
Voorgerechten
Choripán-sliders
Gerookte portobello en briehapjes
In prosciutto gewikkelde zeeschelpen
Voorgerechtscursus
Patagonische oogstsalade
Hoofdgerecht
Houtskool-gekust ribeye
Gerookte mosterd flanksteak
IJzeren kruis varkensribbetjes
Gegrilde kip in asado-stijl
Gloeiend geroosterde teriyakigroenten
Zoete aardappel 'Al Rescoldo'
Dessert
Bourbon chocolade brownie van Fuegos
Van de zee naar de grill
€ 147
Boeken kan vanaf € 430
Garnalen, coquilles, oesters, zalm, mahi mahi, snapper en octopus. Allemaal in gaucho-stijl op onze openhaardgrill.
10-gangenmenu met live vuur
€ 155
Boeken kan vanaf € 775
Eerste gang: oesters met een vleugje houtskool
Tweede gang: Provoleta a la Parrilla
Derde gang: oogstsalade
Vierde gang: "A la Llama" Carolina Forel
Vijfde gang: gerookte polentamedaillon
Zesde gang: 'A la Cruz' babyribbetjes
Zevende gang: gegrilde kippenvleugels
Achtste gang: 24 uur droog gezouten filet mignon
Negende gang: seizoensgebonden wortel- en wijnstokgroenten
Dessert: traditionele vlaai met verse room en bessen
Je kunt Guillermo een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
16 jaar ervaring
Bijna 20 jaar ervaring als professionele openhaardkok.
Overzicht carrière
Eigenaar en chef-kok van Las Piedras, Argentijnse grill en restaurant, al meer dan 15 jaar.
Informatie en training
Ik ben geboren en getogen in Buenos Aires en heb de geheimen van koken met vuur van mijn opa geleerd.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
5.0 van 5 sterren op basis van 2 recensies
0 van 0 items weergegeven
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Asheville, Candler en Canton. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 20 gasten.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
€ 147
Boeken kan vanaf € 430
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?





