Live-Fire Feestmaal van Chef G

Ik creëer meeslepende culinaire ervaringen die traditie, vuur en smaken van Argentijnse Asado en slow-cooking op open vuur combineren.
Automatisch vertaald
Kok in Asheville
Bij je thuis

Traditionele barbecue

€ 130 
Boeken kan vanaf € 430
Een traditionele asado in gaucho-stijl brengt de essentie van de Argentijnse barbecue aan je tafel. Houtskool-gekust ribeye Gerookte mosterd flanksteak IJzeren kruis varkensribbetjes Gegrilde kip in asado-stijl Gloeiend geroosterde teriyakigroenten Zoete aardappel 'Al Rescoldo' Unieke caesarsalade

Volledige Asado-ervaring

€ 147 
Boeken kan vanaf € 430
Ervaar een complete echte Argentijnse Asado met verse, seizoensgebonden producten. Een all-inclusive feestmaal in familiestijl: Voorgerechten Choripán-sliders Gerookte portobello en briehapjes In prosciutto gewikkelde zeeschelpen Voorgerechtscursus Patagonische oogstsalade Hoofdgerecht Houtskool-gekust ribeye Gerookte mosterd flanksteak IJzeren kruis varkensribbetjes Gegrilde kip in asado-stijl Gloeiend geroosterde teriyakigroenten Zoete aardappel 'Al Rescoldo' Dessert Bourbon chocolade brownie van Fuegos

Van de zee naar de grill

€ 147 
Boeken kan vanaf € 430
Garnalen, coquilles, oesters, zalm, mahi mahi, snapper en octopus. Allemaal in gaucho-stijl op onze openhaardgrill.

10-gangenmenu met live vuur

€ 155 
Boeken kan vanaf € 775
Eerste gang: oesters met een vleugje houtskool Tweede gang: Provoleta a la Parrilla Derde gang: oogstsalade Vierde gang: "A la Llama" Carolina Forel Vijfde gang: gerookte polentamedaillon Zesde gang: 'A la Cruz' babyribbetjes Zevende gang: gegrilde kippenvleugels Achtste gang: 24 uur droog gezouten filet mignon Negende gang: seizoensgebonden wortel- en wijnstokgroenten Dessert: traditionele vlaai met verse room en bessen
Je kunt Guillermo een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
16 jaar ervaring
Bijna 20 jaar ervaring als professionele openhaardkok.
Overzicht carrière
Eigenaar en chef-kok van Las Piedras, Argentijnse grill en restaurant, al meer dan 15 jaar.
Informatie en training
Ik ben geboren en getogen in Buenos Aires en heb de geheimen van koken met vuur van mijn opa geleerd.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

5.0 van 5 sterren op basis van 2 recensies

0 van 0 items weergegeven

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Asheville, Candler en Canton. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 20 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
€ 147 
Boeken kan vanaf € 430
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Live-Fire Feestmaal van Chef G

Ik creëer meeslepende culinaire ervaringen die traditie, vuur en smaken van Argentijnse Asado en slow-cooking op open vuur combineren.
Automatisch vertaald
Kok in Asheville
Bij je thuis
€ 147 
Boeken kan vanaf € 430
Gratis annuleren

Traditionele barbecue

€ 130 
Boeken kan vanaf € 430
Een traditionele asado in gaucho-stijl brengt de essentie van de Argentijnse barbecue aan je tafel. Houtskool-gekust ribeye Gerookte mosterd flanksteak IJzeren kruis varkensribbetjes Gegrilde kip in asado-stijl Gloeiend geroosterde teriyakigroenten Zoete aardappel 'Al Rescoldo' Unieke caesarsalade

Volledige Asado-ervaring

€ 147 
Boeken kan vanaf € 430
Ervaar een complete echte Argentijnse Asado met verse, seizoensgebonden producten. Een all-inclusive feestmaal in familiestijl: Voorgerechten Choripán-sliders Gerookte portobello en briehapjes In prosciutto gewikkelde zeeschelpen Voorgerechtscursus Patagonische oogstsalade Hoofdgerecht Houtskool-gekust ribeye Gerookte mosterd flanksteak IJzeren kruis varkensribbetjes Gegrilde kip in asado-stijl Gloeiend geroosterde teriyakigroenten Zoete aardappel 'Al Rescoldo' Dessert Bourbon chocolade brownie van Fuegos

Van de zee naar de grill

€ 147 
Boeken kan vanaf € 430
Garnalen, coquilles, oesters, zalm, mahi mahi, snapper en octopus. Allemaal in gaucho-stijl op onze openhaardgrill.

10-gangenmenu met live vuur

€ 155 
Boeken kan vanaf € 775
Eerste gang: oesters met een vleugje houtskool Tweede gang: Provoleta a la Parrilla Derde gang: oogstsalade Vierde gang: "A la Llama" Carolina Forel Vijfde gang: gerookte polentamedaillon Zesde gang: 'A la Cruz' babyribbetjes Zevende gang: gegrilde kippenvleugels Achtste gang: 24 uur droog gezouten filet mignon Negende gang: seizoensgebonden wortel- en wijnstokgroenten Dessert: traditionele vlaai met verse room en bessen
Je kunt Guillermo een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
16 jaar ervaring
Bijna 20 jaar ervaring als professionele openhaardkok.
Overzicht carrière
Eigenaar en chef-kok van Las Piedras, Argentijnse grill en restaurant, al meer dan 15 jaar.
Informatie en training
Ik ben geboren en getogen in Buenos Aires en heb de geheimen van koken met vuur van mijn opa geleerd.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

5.0 van 5 sterren op basis van 2 recensies

0 van 0 items weergegeven

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Asheville, Candler en Canton. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 20 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?