Airbnb Services

Koks in Sandy Springs

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Heerlijke maaltijden van een privékok in Sandy Springs

Kok

Verfijnd verblijf, samengestelde keuken door Shef Amanda

15 jaar ervaring heb ik samengewerkt met gerenommeerde chef-koks zoals Roy Yamaguchi en Daniel Boulud. Ik heb een culinaire school afgerond en opgeleid onder chef-koks zoals Elia Aboumrad en Wolfgang Puck. Ik ben ook verschenen op Food Network's Cooks vs. Cons en Supermarket Stakeout.

Kok

Klassiek en geruststellend Amerikaans eten door Sydney

17 jaar ervaring Ik heb voor verschillende luxe voedselgroepen in de omgeving van Metro Atlanta gewerkt. Ik ben Servsafe-gecertificeerd en stem al mijn kookpraktijken af op de voedselveiligheidsnormen. Ik heb de Golden Spatula 2024 gewonnen voor uitzonderlijke culinaire vaardigheden.

Kok

Kaas- en charcuterieplanken van Casey

11 jaar ervaring heb ik in het hele land gewerkt in restaurants en als privékok. Ik heb gestudeerd aan Le Cordon Bleu London en heb een BA in voedselantropologie. Ik heb mensen geholpen om verloren familierecepten te recreëren in mijn show Recipe Lost and Found.

Kok

Privédiner door Bella The Chef

15 jaar ervaring Ik ben toegewijd aan netheid, smaak en prachtige presentatie. Ik heb praktische ervaring met privé-evenementen, bruiloften en maaltijdbereiding. Dagelijks koken is mijn passie.

Kok

Eclectische wereldwijde smaken van Sam

16 jaar ervaring Ik heb mijn leven gewijd aan het maken van onvergetelijke eetervaringen die mensen bij elkaar brengen. Ik ben afgestudeerd aan de Johnson & Wales University met een bachelordiploma in culinaire kunsten. Ik was te gast op het Food Network en liet mijn culinaire vaardigheden en creativiteit zien.

Kok

Gedurfd, smaakvol, onvergetelijke catering van Desi

7 jaar ervaring Ik ben een particuliere chef-kok die cateringdiensten aanbiedt aan gezinnen, bedrijven en organisaties. Ik heb praktijkervaring opgedaan in verschillende restaurants en lounges. Ik werd bekroond met Best Business in South Fulton 2024 en ben in tijdschriften te zien geweest.

Alle koksservices

Plantaardig en rauw voedsel van Debra

23 jaar ervaring Ik ben een holistische gezondheidscoach, reiki-genezer en plantaardige chef-kok. Ik ben afgestudeerd in het gezondheids- en wellnesscentrum The Living Foods Institute. Ik heb de Best of Raw Awards gewonnen voor mijn Hot Love Chocolate Truffels.

Maaltijdvoorbereidingsservices

Acht jaar ervaring heb ik gewerkt in high-volume, luxe dineren en informele omgevingen. Ik heb een Bachelor of Science-graad behaald aan Mercy College. Ik creëerde mijn eigen voedselmerk en combineerde mijn achtergrond met passie en creativiteit.

Afro-fusion-menu's van Gina

20 jaar ervaring ben ik van Nigeria naar Atlanta verhuisd om Afro-fusion-gerechten te maken met een westerse twist. Ik verfijnde mijn techniek aan de Leiths School of Food and Wine in Londen. Mijn aanpak gaat over het koken van onvergetelijke diners en warmte aan je tafel.

Fusion-keuken van Stephon

20 jaar ervaring breng ik familiale warmte en verfijnde eetprecisie naar mijn keuken. Ik heb getraind in het International Culinary Center van Frankrijk/NYC. Ik leerde van gerenommeerde chef-koks Bobby Flay en Jacques Pépin.

Met liefde doordrenkt door Manifesting Munchiez

Vijf jaar ervaring heb ik maaltijden gemaakt voor invloedrijke klanten zoals Pinky Cole, Summer Walker, Jayda Cheaves en meer. Ik heb een privékokmerk opgericht en een vertrouwde klantenkring gebouwd, dus of je nu hier bent om te rusten, te verkennen of gewoon te genieten van een huisgemaakte maaltijd doordrenkt met vreugde, weet dat je in een ruimte bent waar je diep welkom bent. Mijn doel is om je thuis te voelen, je maag en geest te vullen met warmte, en je eraan te herinneren dat ons eten met liefde wordt gemaakt - en een vorm van genezing kan zijn. Ben je er klaar voor om van deze ervaring te genieten?

Heerlijke wereldwijde smaken van Desiree

Acht jaar ervaring maak ik heerlijke gerechten met een verscheidenheid aan wereldwijde smaken. Ik leerde thuis koken met familie en verscherpte mijn vaardigheden als militaire chef-kok. Mijn assortiment omvat Italiaanse, eiland, Franse en Aziatische keuken, met een specialiteit in gebak.

Indiase fusion met Andrea

Ze heeft 15 jaar ervaring in countryclubs, sportbars, privékeukens en nog veel meer. Ze woonde Le Cordon Bleu bij en behaalde een diploma in de wetenschap van de culinaire kunsten. Ze beheerste kenmerkende gerechten uit verschillende culturen terwijl ze in Florida was.

Internationale keuken van Kat

20 jaar ervaring maakt ze heerlijke gerechten met een mix van Haïtiaanse en Franse smaken. Ze studeerde culinaire kunsten aan Le Cordon Bleu en leerde van de Haïtiaanse vrouwen in haar familie. Haar opvoeding en formele training informeren haar over haar liefde en discipline voor koken en bakken.

Wereldwijde smaken door chef-kok Fadi

12 jaar ervaring Met mijn door chef-kok gedreven bedrijf Habibis maak ik maaltijden en evenementen voor klanten in Atlanta. Ik ben afgestudeerd aan de horecaschool in Libanon en de culinaire school in Zwitserland. Ik heb gezonde, prestatiegerichte menu's gemaakt voor professionele honkbalspelers.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca