Uitstekende gastronomische gerechten door Claudio

Ik ben chef-kok en gecertificeerde sommelier met 21 jaar culinaire expertise.
Automatisch vertaald
Kok in Sydney
Bij je thuis

Italiaanse antipasto en kip

€ 56 per gast
Begin met een gemengde Italiaanse antipastoschotel, geniet vervolgens van kipfilet supreme met paprikasalade en veldchampignons en eindig je maaltijd met een geweldig dessert!

Degustatiemenu

€ 73 per gast
Geniet van een samengesteld instapmenu, ontworpen om je smaakpapillen te prikkelen met een selectie van diverse en heerlijke gerechten.

Premium vleesdegustatie

€ 73 per gast
Ga op een culinaire reis door smaak en textuur met ons premium vleesdegustatiemenu, samengesteld voor de veeleisende smaakpapillen.

Premium zeevruchtenproeverij

€ 73 per gast
Ervaar de smaken van de zee met ons exclusieve zeevruchtenmenu, met de beste schatten uit de oceaan.
Je kunt Claudio een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
21 jaar ervaring
Ik heb in toprestaurants in Italië, het Verenigd Koninkrijk en Australië gewerkt.
Overzicht carrière
Ik heb in een restaurant met een Michelin-ster gewerkt en mijn vaardigheden in fine dining bijgeschaafd.
Informatie en training
Ik ben opgeleid in restaurants in Rome, Italië, onder Jamie Oliver en Giorgio Locatelli.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Sydney. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 20 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Vanaf € 56 per gast
Boeken kan vanaf € 445
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Uitstekende gastronomische gerechten door Claudio

Ik ben chef-kok en gecertificeerde sommelier met 21 jaar culinaire expertise.
Automatisch vertaald
Kok in Sydney
Bij je thuis
Vanaf € 56 per gast
Boeken kan vanaf € 445
Gratis annuleren

Italiaanse antipasto en kip

€ 56 per gast
Begin met een gemengde Italiaanse antipastoschotel, geniet vervolgens van kipfilet supreme met paprikasalade en veldchampignons en eindig je maaltijd met een geweldig dessert!

Degustatiemenu

€ 73 per gast
Geniet van een samengesteld instapmenu, ontworpen om je smaakpapillen te prikkelen met een selectie van diverse en heerlijke gerechten.

Premium vleesdegustatie

€ 73 per gast
Ga op een culinaire reis door smaak en textuur met ons premium vleesdegustatiemenu, samengesteld voor de veeleisende smaakpapillen.

Premium zeevruchtenproeverij

€ 73 per gast
Ervaar de smaken van de zee met ons exclusieve zeevruchtenmenu, met de beste schatten uit de oceaan.
Je kunt Claudio een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
21 jaar ervaring
Ik heb in toprestaurants in Italië, het Verenigd Koninkrijk en Australië gewerkt.
Overzicht carrière
Ik heb in een restaurant met een Michelin-ster gewerkt en mijn vaardigheden in fine dining bijgeschaafd.
Informatie en training
Ik ben opgeleid in restaurants in Rome, Italië, onder Jamie Oliver en Giorgio Locatelli.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Sydney. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 20 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?