
Privé en exclusief dineren bij Bretagne
Ik ben een Cordon Bleu-gecertificeerde privékok met 26 jaar culinaire ervaring.
Automatisch vertaald
Kok in Santa Barbara
Bij je thuis
Je kunt Kim een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
20 jaar ervaring
Ik ben een privékok en wijnmaker met een passie voor gerechten van boer tot bord.
Overzicht carrière
Ik heb een humanitaire prijs ontvangen voor mijn werk bij een non-profitorganisatie.
Informatie en training
Ik heb een California Culinary Academy SF Cordon Bleu diploma.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Santa Barbara en Goleta. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 10 gasten.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Geen beschikbaarheid
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op beroepservaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?