Internationale gourmetfusion door Brian
Dit is een culinaire reis met gerechten van over de hele wereld, waaronder met spaghetti gevulde gehaktballen.
Automatisch vertaald
Kok in Landfall
Bij je thuis
Rondleiding door Italië
€ 43 per gast
Ga op een culinaire reis door Italië met gerechten zoals met spaghetti gevulde gehaktballen, samengesteld naar individuele smaak.
Ontbijt en brunch
€ 51 per gast
Begin de dag met een heerlijke maaltijd met gerechten zoals garnalen en griesmeel, wentelteefjes en gebakken kip.
Elegante avond
€ 77 per gast
Geniet van een driegangendiner met gerechten uit de hele wereld, samengesteld op basis van individuele smaakprofielen en dieetwensen.
Cajun vis en schaaldieren
€ 77 per gast
Dineer met een zeevruchtenkookpot in restaurantstijl met krab, garnalen, andouilleworst, rode aardappelen, suikermaïs en gekookte eieren, gecombineerd met een pittige Cajun-botersaus.
Internationale fusion
€ 77 per gast
Ga op een culinaire reis rond de wereld met gerechten uit verschillende landen, te beginnen met Chinese BBQ-spareribs.
Je kunt Brian een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
25 jaar ervaring
Ik heb voor veel beroemdheden en atleten gekookt en voor meer dan 50 bruiloften gecaterd.
Overzicht carrière
Ik heb gekookt voor de atleten Fred Kerley en Alaysha Johnson in Parijs, Frankrijk.
Informatie en training
Ik was chef-kok bij het Crowne Plaza Hotel en had een mobiel cateringbedrijf.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Landfall. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 10 gasten.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Vanaf € 51 per gast
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?