Specialiteiten: asado, paella, tapas en feesten
Ik ben een restauranthouder die persoonlijke chef-kok is geworden. Mijn focus ligt op slow-cooked of gegrild eten.
Automatisch vertaald
Kok in S'Arracó
Bij je thuis
Authentieke paella
€ 60
Boeken kan vanaf € 300
Maak van je verblijf een culinaire ervaring met paella, verse vis en showkoken. Leer, geniet en proef Spanje.
Tapasbar
€ 65
Proef het authentieke Spanje in je Airbnb met tapas en wijn. Een informele omgeving om te ontspannen, nieuwe smaken te ontdekken en van elke hap te genieten.
Argentijnse barbecue
€ 65
Boeken kan vanaf € 350
Voel de passie van een gegrilde barbecue: vlees dat langzaam tot in de perfectie geroosterd wordt. Een uitnodiging om samen van te genieten. Zullen we het doen?
Proefmenu
€ 125
Boeken kan vanaf € 450
Stel je ideale menu samen met ons proeverijmenu. Geniet met elegantie, ontspan en geniet van een sublieme rust die je zintuigen boeit.
Je kunt El Bohemio Private Chef een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
15 jaar ervaring
Ik ben gepassioneerd door langzaam gekookte gerechten, natuurlijke smaken en gerechten met wijncombinaties.
Overzicht carrière
Voordat ik persoonlijke chef werd, runde ik tien jaar lang mijn eigen restaurant, elBohemio.
Informatie en training
Mijn training met chef-koks in Miami en Buenos Aires bereidde me voor op mijn culinaire avonturen.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in S'Arracó. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
El Bohemio Private Chef host als particulier
Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 65
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?





