Fine-dining feestmaal van Dylan
Ik ben een beroemde chef-kok die in Michelin-sterrenrestaurants is opgeleid.
Automatisch vertaald
Kok in Los Angeles
Bij je thuis
Kleine hapjes
€ 64 € 64 per gast
Boeken kan vanaf € 637
Geniet van een samengesteld scala aan hapjes en kleine desserts voor je feest. Voorbereiding en opruiming zijn allemaal inbegrepen.
Banket in familiestijl
€ 81 € 81 per gast
Boeken kan vanaf € 2.017
Dit feestmaal wordt in één keer geserveerd. De gerechten zijn gebaseerd op Italiaanse, Japanse, Mexicaanse en Amerikaanse culinaire tradities, zoals gerookte gouda met macaroni en kaas, spiesjes met shiitake-champignons of komkommer-ouderebloemensorbet, allemaal gemaakt van verse, seizoensgebonden ingrediënten. Voorbereiding, servies en opruimen zijn allemaal inbegrepen.
Klassiek 4-gangenmenu
€ 124 € 124 per gast
Boeken kan vanaf € 510
Geniet van een voorgerecht, aperitief, hoofdgerecht en dessert, geserveerd in een bepaalde volgorde. Een typisch menu bestaat uit rucolasalade met gebakken geitenkaas, heirloom-tomaten en citroenvinaigrette, filofyllo-samosa's met gepekelde perziken en ricotta, gevolgd door penne-pasta in gouden rosésaus en als dessert passievrucht-crème brûlée. Voorbereiding, servies en opruimen zijn allemaal inbegrepen.
Verhoogde 4-gangen proeverij
€ 162 € 162 per gast
Boeken kan vanaf € 544
Een typisch proeverijmenu kan bestaan uit A5 Wagyu-rundvlees, sashimi, kaviaar of truffels. Voorbereiding, servies en opruimen zijn allemaal inbegrepen.
Diner voor twee
€ 192 € 192 per gast
Boeken kan vanaf € 382
Deze intieme maaltijd met meerdere gangen is ontworpen om door een stel te worden gedeeld. Kaarsen, bloemen en decoraties zijn inbegrepen. Voorbereiding, servies en opruimen zijn allemaal inbegrepen.
Optie voor de hele dag
€ 850 € 850 per groep
Dit pakket is inclusief lunch, snacks en diner bereid met verse seizoensgebonden ingrediënten en opties uit culinaire tradities zo gevarieerd als Japans en Mexicaans. Denk aan authentieke udon-noedels in vegetarische umamibouillon of samosa's met gepekelde perziken en ricotta. Voorbereiding, servies en opruimen zijn allemaal inbegrepen.
Je kunt Dylan een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
14 jaar ervaring
Privékok in Greater LA; jaren in Michelin-sterren, verfijnde restaurants, catering.
Gekookt voor beroemdheden
Ervaring in Michelin-sterrenrestaurants en high-end cateringdiensten.
Werkte in toprestaurants
Opgegroeid in de van boer tot bord-beweging; begeleid door chef-kok John Maciliuvicius.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
5.0 van 5 sterren op basis van 6 recensies
0 van 0 items weergegeven
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Frazier Park, Los Angeles, Lucerne Valley en Rosamond. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 100 gasten.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
€ 192 Vanaf € 192 per gast
Boeken kan vanaf € 382
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?







