Elegant dineren met Jeremy
Elegante, smaakvolle gerechten geïnspireerd op wereldwijde reizen, die blijvende herinneringen creëren.
Automatisch vertaald
Kok in New York City
Bij je thuis
Seizoensgebonden Middellandse Zee Evasion
€ 129 per gast
Geniet van een viering van mediterrane smaken met de meest verse seizoensingrediënten die worden gebruikt in tijdloze klassiekers met moderne culinaire technieken.
Voorjaars-/zomerervaring
€ 151 per gast
Geniet van een seizoensgebonden menu met verse, heldere smaken die de essentie van de lente en de zomer benadrukken.
Omakase-essences
€ 194 per gast
Ga op een verfijnde Japanse culinaire reis met delicate smaken, bereid met traditionele en moderne technieken in een kunstzinnige presentatie.
Je kunt Jeremy een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
7 jaar ervaring
Professionele chef-kok uit Parijs die al vijf jaar in NYC werkt voor luxe evenementen.
Professionele chef-kok
Een perfecte stijl voor klanten in de luxe cateringscene van New York.
Ging naar Ferrandi Paris
Studeerde vanaf 15-jarige leeftijd aan Ferrandi Paris, waar de passie voor culinaire kunsten ontstond.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
5.0 van 5 sterren op basis van 5 recensies
0 van 0 items weergegeven
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in New York City, Financial District, Hoboken en Inwood. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 21 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 100 gasten.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Vanaf € 151 per gast
Boeken kan vanaf € 753
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?