Smaken van de wereld - Fusierevaring
Le Cordon Bleu chef-kok met 15 jaar ervaring in toprestaurants en 5-sterren hotels.
Automatisch vertaald
Kok in Madrid
Bij je thuis
Lokaal paspoort - 3 gerechten
€ 50 per gast
Geniet van de Spaanse keuken, kies en stel je menu samen met onze kenmerkende opties.
Continentaal avontuur - 6 gerechten
€ 79 per gast
Reis door Europa, proef authentieke mediterrane smaken: Italië, Spanje en Griekenland.
Interactieve route - 6 gerechten
€ 99 per gast
Jij maakt deel uit van de reis: leer, kook en geniet. Kies een sushi- of ceviche-les in je eigen huis.
Rond de wereld - 11 gerechten
€ 119 per gast
Ga op een gastronomische reis door Azië, Latijns-Amerika en Europa. Ideaal voor fijnproevers
Vakantie - volledige dag
€ 249 per gast
Maak je geen zorgen, ik ben een hele dag bij je in de keuken om te koken: ontbijt, lunch en diner.
Je kunt Laura een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
15 jaar ervaring
Na de culinaire opleiding heb ik mijn vaardigheden aangescherpt in vijfsterrenhotels en gerenommeerde restaurants.
Overzicht carrière
Ik combineer technieken en tradities van over de hele wereld.
Informatie en training
Ik heb technische haute cuisine geleerd bij Le Cordon Bleu Madrid.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
5.0 van 5 sterren op basis van 2 recensies
De gemiddelde beoordeling is zichtbaar na 3 recensies.
0 van 0 items weergegeven
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Madrid. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Laura host als particulier
Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
Vanaf € 79 per gast
Boeken kan vanaf € 158
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?